22.vlj.2021 - Održana 120.sjednica Upravnog odbora UDRUGE
    U utorak, 16. veljače 2021. godine putem zoom aplikacije održana je 120. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ.  Početak godine donio je mnoštvo tema o kojima su članovi Upravnog odbora zorno raspravljali i donijeli odluke o provođenju istih.
    Pored usvajanja Zapisnika sa 119. sjednice, razmatrane su sljedeće teme prema predloženom i usvojenom Dnevnom redu:  iznesena je aktualna problematika u poslovanju upravitelja, predstavljeni su godišnji financijski izvještaji, raspravljalo se kodeksu ponašanja u Udruzi, te je definiran period Savjetovanja Upravitelja. Dolazak ljepšeg vremena i postepeno ukidanje epidemioloških mjera budi nadu za susret u živo na sljedećem Upravnom odboru.
    14.pro.2020 - Održana 119.sjednica Upravnog odbora UDRUGE
    U utorak, 08. prosinca 2020. godine putem zoom aplikacije održana je 119. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ.  Kraj godine donio je mnoštvo tema koje su Članovi Upravnog odbora prokomentirali prema pripremljenom i usvojenom Dnevnom redu.
    Pored usvajanja Zapisnika sa 118. sjednice, razmatrane i raspravljanje su sljedeće teme prema predloženom i usvojenom Dnevnom redu. Novo razdoblje je pred nama i pred nas se stavljaju novi izazovi i prilike koji su sastavni dio života.