15.pro.2021 - Održana financijska radionica za upravitelje
    U utorak, 14. siječnja 2021. godine, prema planu je održana godišnja financijska radionica u organizaciji Odbora za financije i koordinatorice odbora UDRUGE UPRAVITELJ, gđe Gordane Vlahović.

25.stu.2021 - Financijska radionica - Aktualnosti u financijskom poslovanju upravitelja
    Poštovani upravitelji, u cilju što bolje pripreme za novu poslovnu godinu, za Vas smo pripremili Financijsku radionicu sa novim Aktualnostima u financijskom poslovanju upravitelja, pa Vas pozivamo da nam se pridružite 14. prosinca 2021. godine putem ZOOM aplikacije.
    17.stu.2021 - Javno savjetovanje o Nacrtu Programa energetske obnove višestambenih zgrada
    Započelo je javno savjetovanje o Nacrtu Programa energetske obnove višestambenih zgrada za razdoblje do 2030. godine  u trajanju od 9. do 29. studenoga 2021. godine.
    25.lis.2021 - Više od 200 sudionika na Savjetovanju upravitelja nekretninama Rab 2021
    Savjetovanje upravitelja nekretninama, naš najveći godišnji događaj koji okuplja upravitelje iz cijele Hrvatske, ove je godine UDRUGA UPRAVITELJ organizirala na Rabu. Iako je ove i prošle godine bilo izazovno za organizirati bilo kakav skup, ovogodišnje druženje je imalo izrazito dobru posjećenost, s više od 200 sudionika. Ta brojka nam vraća nadu da se vraćamo u staro normalno i da ćemo ubrzo zajedno uživati u Savjetovanju upravitelja, s brojkom sudionika prije korona virusa.