09.ožu.2020 - Novih 152 milijuna kuna za energetsku obnovu višestambenih zgrada
    Kao što je bilo najavljeno, MGIPU u prvom kvartalu 2020. godine objavljuje novi Poziv za energetsku obnovu višestambenih zgrada, kojim će se podupirati mjere energetske obnove koje će rezultirati smanjenjem potrošnje energije za grijanje/hlađenje na godišnjoj razini od najmanje 50% u odnosu na godišnju potrošnju prije provedbe navedenih mjera.
    22.sij.2020 - Savjetovanje upravitelja nekretninama Rab 2020.
    Savjetovanje upravitelja nekretninama, naš najveći godišnji događaj i ove će godine donijeti cijeli niz aktualnih zanimljivosti i pružiti priliku za druženje i razmjenu iskustava s kolegama i stručnjacima. Ovaj put gostoprimstvo nam je ukazao Grad Rab, a savjetovanje će se održati u hotelu Padova.Vidimo se na našem najvećem i najdražem godišnjem skupu.
    20.pro.2019 - Monografija - 20 godina Udruge Upravitelj
    Sačuvajte uspomenu na 20 godina vašeg profesionalnog angažmana i sudjelovanja u pisanju povijesti upraviteljske djelatnosti. Naručite veliku ekskluzivnu Monografiju u limitiranoj nakladi
    18.stu.2019 - Studenti Građevinskog fakulteta pažljivo slušali predavanje o upraviteljskoj profesiji
    Zanimljivo predavanje o Izazovima u upravljanju održavanjem zgrada održao je u utorak, 12.11.2019, studentima zagrebačkog Građevinskog fakulteta g. Rade Ignjatović iz Udruge Upravitelj.
    Građevinski fakultet i Udruga Upravitelj uspješno surađuju već niz godina pa je i ovo predavanje organizirano u sklopu te suradnje.