27.stu.2020 - Financijska radionica - Aktualnosti u financijskom poslovanju upravitelja
    Bliži se kraj jedne zaista neobične godine u kojoj smo se suočili s brojnim poslovnim izazovima koje nismo mogli predvidjeti, a jednako tako ni sve nove mjere i propise koji su se odražavali na naše svakodnevno poslovanje. Unatoč tome, poslovnu godinu nastojimo završiti što uspješnije i nadolazeću dočekati spremni i u nju krenuti optimistično i punom snagom.
    12.stu.2020 - Središnja konferencija o zelenoj gradnji i održivom razvoju 2020 DIGITAL
    Hrvatski savjet za zelenu gradnju priprema održavanje 3. SREDIŠNJE KONFERENCIJE O ZELENOJ GRADNJI I ODRŽIVOM RAZVOJU koja će se održati u digitalnom obliku putem ZOOM platforme, kroz 4 dana i 8 panela -  17./19./24./26. studeni 2020. godine.
    06.stu.2020 - Savjetovanje upravitelje nekretninama Vodice 2020 godine
    Sve što je bilo prije sada isto nije – došlo je 'Novo normalno'.
    U takvim okolnostima Udruga je nastojala osigurati funkcioniranje i uz povećane napore Org.-stručnih službi, zadržati nivo kvalitete rada i pružanja usluga svojim članovima. Do proljeća 2020. išli smo uobičajenim tempom – redovite sjednice Upravnog odbora, pravodobna priprema proljetnog Savjetovanja upravitelja nekretninama Rab 2020, suradnja sa sponzorima

15.ruj.2020 - Novi termin i nova lokacija - Savjetovanje upravitelja nekretninama Vodice 2020.
    Dragi naši upravitelji, predavači, sponzori i prijatelji Udruge i djelatnosti upravljanja, unatoč novim okolnostima Savjetovanje upravitelja nekretninama ipak će se održati i to uživo, onako kako smo navikli i kako najviše volimo. Naravno, uz strogo poštivanje svih epidemioloških mjera zaštite. Vidimo se od 21. do 24. listopada 2020. u Vodicama - Hotel Olympia!