12.lip.2020 - Odluka o osiguranju novčane pomoći za privremenu i nužnu zaštitu i popravak zgrada oštećenih potresom na području Grada Zagreba i okolice
    Nastavno na konzultacije s Ministarstvom graditeljstva i prostornoga uređenja, vezano za provedbu Odluke o osiguranju novčane pomoći za privremenu i nužnu zaštitu i popravak zgrada oštećenih potresom na području Grada Zagreba i okolice (NN 55/2020), dajemo detaljnije upute koji se tiču isključivo Upravitelja zgrada i vjerujemo da će Vam biti od koristi.
    16.tra.2020 - Webinar - Upravljanje nekretninama u vremenima krize, potresa i koronavirusa i kako s eRačunom
    Upravljanje zgradama nikad nije bilo jednostavno, ali u vremenima kakva nismo mogli ni zamisliti a kamo li predvidjeti, stvari znaju postati vrlo složene. Puno je pitanja na koja tražite odgovore pa smo za vas pripremili webinar na kojem ćemo u prvom dijelu s vama podijeliti sva saznanja vezana uz aktualne teme o upravljanju zgradama u specifičnim okolnostima. ​
    22.sij.2020 - Savjetovanje upravitelja nekretninama Rab 2020.
    Savjetovanje upravitelja nekretninama, naš najveći godišnji događaj i ove će godine donijeti cijeli niz aktualnih zanimljivosti i pružiti priliku za druženje i razmjenu iskustava s kolegama i stručnjacima. Ovaj put gostoprimstvo nam je ukazao Grad Rab, a savjetovanje će se održati u hotelu Padova.Vidimo se na našem najvećem i najdražem godišnjem skupu.
    20.pro.2019 - Monografija - 20 godina Udruge Upravitelj
    Sačuvajte uspomenu na 20 godina vašeg profesionalnog angažmana i sudjelovanja u pisanju povijesti upraviteljske djelatnosti. Naručite veliku ekskluzivnu Monografiju u limitiranoj nakladi