06.svi.2021 - Savjetovanje Upravitelja nekretninama Rab 2021.
    Savjetovanje upravitelja nekretninama, naš najveći godišnji događaj i ove će godine donijeti cijeli niz aktualnih zanimljivosti i pružiti priliku za druženje i razmjenu iskustava s kolegama i stručnjacima. Ove godine savjetovanje upravitelja održati ćemo u periodu od 20. do 23. listopada 2021. u Hotelu Padova, Grad Rab.

05.svi.2021 - LC Konferencija Panorama 2021
    Dobro poznata i vrlo cijenjena godišnja LC Konferencija Panorama održava se od 21. do 24. rujna 2021. godine. Pripreme su već u punom jeku kako bismo se kroz kvalitetan sadržaj i uz pomoć stručnih predavača osvrnuli na najaktualnije teme te zakoračili stepenicu više u području digitalizacije javne uprave.
    09.tra.2021 - Izbor stručnog povjerenstva za izradu nacrta Programa energetskih obnova zgrada za razdoblje 2021. do 2030. godine
    U svrhu praćenja izrade nacrta programa energetskih obnova zgrada za razdoblje 2021. - 2030. godine, što uključuje modele energetske i sveobuhvatne obnove zgrada, modele financiranja, energetsko siromaštvo i dr., Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Odlukom osniva Stručno povjerenstvo za izradu Nacrta Programa energetskih obnova zgrada za razdoblje 2021.-2030. godine. Povjerenstvo ima i savjetodavnu ulogu kao što je predlaganje mjera i modela za izradu Programa.

12.stu.2020 - Središnja konferencija o zelenoj gradnji i održivom razvoju 2020 DIGITAL
    Hrvatski savjet za zelenu gradnju priprema održavanje 3. SREDIŠNJE KONFERENCIJE O ZELENOJ GRADNJI I ODRŽIVOM RAZVOJU koja će se održati u digitalnom obliku putem ZOOM platforme, kroz 4 dana i 8 panela -  17./19./24./26. studeni 2020. godine.