Ovogodišnje Savjetovanje upravitelja nekretnina održati će se u Hvaru, hotelu Amfora od 24.04.-27.04.2019.
Za Vas smo pripremili zanimljive sponzorske pakete pomoću kojih možete dobro predstaviti svoju tvrtku te dobiti priliku sudjelovati na najvećem godišnjem susretu upravitelja nekretnina sa područja RH ali i šire regije.

Dolazak na Savjetovanje  potvrdili su predstavnici Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, FZOEU, HGK, Agencije za zaštitu osobnih podataka, eminentni stručnjaci iz područja prava, komunikologije i ostalih područja koje zadiru i utječu na poslovanje upravitelja. Grad Hvar podupire nas svojim pokroviteljstvom, te se aktivno uključuje u organizaciju kako bi savjetovanje u Hvaru ispisalo još jednu stranicu našeg uspjeha u stručnom i najvećem okupljanju upravitelja RH i šire regije. Ove godine slavimo ujedno naš veliki jubilej – 20 godina rada i postojanja UDRUGE, te će naš susret u Hvaru biti ujedno dobra uvertira u svečano obilježavanje velike godišnjice, koje će se održati ujesen u Osijeku.

Donosimo Program rada Savjetovanja i ponudu Sponzorskih paketa.
Za sudjelovanje na Savjetovanju potrebno je popuniti i dostaviti Pismo namjere.
Za rezervaciju smještaja i ostalih hotelskih usluga potrebno je kontaktirati agenciju Mediaturist putem Rezervacijskog lista.
Pozivamo da se pridružite i na fakultativnom sadržaju:
- u petak 26.04.2019. (izlet autobusom)
- u subotu 27.04.2019. (izlet brodom)

Radujemo se ponovnom susretu i suradnji.

SREBRNI SPONZORI:

BRONČANI SPONZORI: