Započeli smo s pripremama za sljedeće proljetno Savjetovanje upravitelja nekretninama koje će se održati od 18. do 21. travnja 2018. godine u Zadru u hotelu Kolovare.

Savjetovanje je namijenjeno svima koji se bave ili imaju doticaja s upravljanjem nekretninama sukladno Zakonu o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, a to su prije svih sami upravitelji, čelnici općina, gradova i županija, stambeno-komunalne službe gradova, inspekcijske i nadzorne službe, te ostali stručnjaci iz djelatnosti upravljanja nekretninama.

Sponzorskim sudjelovanjem na Savjetovanju upravitelja nekretninama nudi Vam se izuzetna prilika za prezentaciju i promociju tvrtke, proizvoda i usluga pred mnogobrojnim sudionicima koji u najvećem broju dolaze iz velikih tvrtki upravitelja.

Sponzori također imaju dodatnu priliku predstaviti se kao vodeće i inovativne tvrtke koje već danas koriste ili uvode tehnologije i rješenja o kojima će na Savjetovanju biti riječ.

Predviđeni program rada Savjetovanja možete pogledati OVDJE.​

Izaberite već sada svoj paket i osigurajte svoje mjesto na proljetnom Savjetovanju u Zadru!

NAPOMENA: Trenutno su dostupni još samo STANDARD, BASIC I MINI paketi​!