21.sij.2019 - Energetsko siromaštvo RH - Drugi otvoreni dijalog partnera
    21.01.2019.

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja poziva nas na  Drugi otvoreni dijalog partnera na temu implementacije standarda zgrade gotovo nulte energije i nacionalne Dugoročne strategije energetske obnove zgrada do 2050. u petak 1. veljače 2019. godine s početkom u 10 sati, u Zagrebu, Hotel Panorama, dvorana Kaptol 1.
    28.pro.2018 - Želimo Vam sretne blagdane
    21.12.2018.

Svim članovima, partnerima i suradnicima zahvaljujemo na iskazanom povjerenju i suradnji u godini na izmaku.
    Želimo Vam sretnu i uspješnu 2019. godinu.
    13.pro.2018 - Uspješno proveden nadzor normi ISO
    12.12.2018.

Tvrtka SGS ADRIATICA d.o.o. potvrdila je održanim auditom 12.12.2018. godine da Sustav upravljanja kvalitetom i Sustav upravljanja zaštitom okoliša, u UDRUZI UPRAVITELJ, u potpunosti zadovoljava zahtjeve norme ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015 za opseg aktivnosti "Savjetovanje i edukacija upravitelja nekretnina".
    Certifikati su valjani do 28.12.2019.
    12.pro.2018 - Održana financijska radionica za upravitelje
    07.12.2018.

U petak, 07. prosinca 2018. godine, prema najavama je održana godišnja financijska radionica u organizaciji Odbora za financije i koordinatorice odbora, gđe Katice Burian. Radionici je prisustvovalo 11 sudionika iz redova članova udruge.