13.pro.2018 - Uspješno proveden nadzor normi ISO
    12.12.2018.

Tvrtka SGS ADRIATICA d.o.o. potvrdila je održanim auditom 12.12.2018. godine da Sustav upravljanja kvalitetom i Sustav upravljanja zaštitom okoliša, u UDRUZI UPRAVITELJ, u potpunosti zadovoljava zahtjeve norme ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015 za opseg aktivnosti "Savjetovanje i edukacija upravitelja nekretnina".
    Certifikati su valjani do 28.12.2019.
    12.pro.2018 - Održana financijska radionica za upravitelje
    07.12.2018.

U petak, 07. prosinca 2018. godine, prema najavama je održana godišnja financijska radionica u organizaciji Odbora za financije i koordinatorice odbora, gđe Katice Burian. Radionici je prisustvovalo 11 sudionika iz redova članova udruge.
    28.stu.2018 - UDRUGA UPRAVITELJ i ove jeseni na Građevinskom fakultetu
    28.11.2018.

Studenti zagrebačkog Građevinskog fakulteta imali su jučer, 27.11. 2018, priliku pratiti zanimljivo predavanje o izazovima u upravljanju održavanjem zgrada, koje je  ispred organizacijsko-stručnih službi UDRUGE održao g. Rade Ignjatović.
    14.stu.2018 - Gostovanje UDRUGE u Portorožu na 29. tradicionalnom posvetu Poslovanje z nepremičninami
    10.11.2018.

Predstavnici UDRUGE gostovali su 08. i 09.11.2018. godine na posvetu (savjetovanju) Poslovanje z nepremičninami u Portorožu. Savjetovanje je održano u organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije, a sudjelovanje hrvatskih predstavnika bio je svojevrsni nastavak međunarodne suradnje i razmjene iskustva u poslovanju, odnosno upravljanju sa višestambenim zgradama, započete ovog proljeća u Zadru na Savjetovanju u organizaciji naše udruge.