12.stu.2020 - Središnja konferencija o zelenoj gradnji i održivom razvoju 2020 DIGITAL
    Hrvatski savjet za zelenu gradnju priprema održavanje 3. SREDIŠNJE KONFERENCIJE O ZELENOJ GRADNJI I ODRŽIVOM RAZVOJU koja će se održati u digitalnom obliku putem ZOOM platforme, kroz 4 dana i 8 panela -  17./19./24./26. studeni 2020. godine.
    06.stu.2020 - Savjetovanje upravitelje nekretninama Vodice 2020 godine
    Sve što je bilo prije sada isto nije – došlo je 'Novo normalno'.
    U takvim okolnostima Udruga je nastojala osigurati funkcioniranje i uz povećane napore Org.-stručnih službi, zadržati nivo kvalitete rada i pružanja usluga svojim članovima. Do proljeća 2020. išli smo uobičajenim tempom – redovite sjednice Upravnog odbora, pravodobna priprema proljetnog Savjetovanja upravitelja nekretninama Rab 2020, suradnja sa sponzorima

15.ruj.2020 - Novi termin i nova lokacija - Savjetovanje upravitelja nekretninama Vodice 2020.
    Dragi naši upravitelji, predavači, sponzori i prijatelji Udruge i djelatnosti upravljanja, unatoč novim okolnostima Savjetovanje upravitelja nekretninama ipak će se održati i to uživo, onako kako smo navikli i kako najviše volimo. Naravno, uz strogo poštivanje svih epidemioloških mjera zaštite. Vidimo se od 21. do 24. listopada 2020. u Vodicama - Hotel Olympia!

07.kol.2020 - Poziv na LC Konferenciju Panorama 2020 online i LC Stručne radionice
    Pozivamo vas da zajedno s nama sudjelujete na LC KONFERENCIJE PANORAMA 2020 ONLINE  u organizaciji tvrtke LIBUSOFT CICOM d.o.o.

Događaj pratite iz udobnosti vlastitog doma ili ureda kako bismo svi ostali odgovorni i na sigurnom. Potpun doživljaj ovog, već dobro poznatog skupa, ostvarit će se uz pomoć najmodernije tehnologije pa će se konferencija i ovaj put održati u Hotelu Panorama ali virtualno. Program će se emitirati uživo, a vas pozivamo da napravite virtualnu šetnju kroz sve sadržaje i kroz sva četiri dana. Bit će to izniman doživljaj i potpuno novo iskustvo.