27.svi.2019 - UDRUGA UPRAVITELJ član je Povjerenstva za izradu Nacrta prijedloga Zakona o upravljanju i održavanju zgrada
  27.05.2019.

  Na poziv Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja početkom travnja ove godine, UDRUGA je kao člana Povjerenstva za izradu Nacrta prijedloga Zakona o upravljanju i održavanju zgrada  kandidirala svog predstavnika.
  Odlukom istog Ministarstva imenovan je sastav Povjerenstva, a UDRUGU zastupa gđa Brankica Dejanović.
  02.svi.2019 - Savjetovanje upravitelja nekretninama - mjesto gdje se promiče i unaprjeđuje djelatnost upravljanja
  29.04.2019.

  Hvar je ove godine bio stjecište struke za upravitelje nekretninama iz cijele Hrvatske. Što su o događaju rekli sudionici, kako gledaju na rad Udruge Upravitelj i što za njih znači ova inicijativa, donosimo u nastavku.
  29.tra.2019 - Više od 200 sudionika na Savjetovanju upravitelja nekretninama Hvar 2019
  Savjetovanje upravitelja nekretninama, najznačajniji godišnji susret koji okuplja upravitelje iz cijele Hrvatske pa i regije, ove je godine UDRUGA UPRAVITELJ organizirala na Hvaru. Skup je održan pod pokroviteljstvom i uz sudjelovanje Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Grada Hvara, HGK i Agencije za zaštitu osobnih podataka. Organizatori su UDRUGE UPRAVITELJ, turistička agencija Mediaturist te domaćin skupa, splitska upraviteljska tvrtka STANO-UPRAVA.
  21.sij.2019 - Energetsko siromaštvo RH - Drugi otvoreni dijalog partnera
  21.01.2019.

  Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja poziva nas na  Drugi otvoreni dijalog partnera na temu implementacije standarda zgrade gotovo nulte energije i nacionalne Dugoročne strategije energetske obnove zgrada do 2050. u petak 1. veljače 2019. godine s početkom u 10 sati, u Zagrebu, Hotel Panorama, dvorana Kaptol 1.