O Udruzi

Zahvaljujući dobroj organizaciji Udruga danas okuplja najveći broj
upravitelja iz cijele Hrvatske, a sa zadovoljstvom će prihvatiti i sve
nove članove. Udruga za svoje članove organizira brojna događanja,
savjetovanja, radionice... I tako već 20 godina

slider image

Naslovna

UDRUGA UPRAVITELJ član je Povjerenstva za izradu Nacrta prijedloga Zakona o upravljanju i održavanju zgrada

27.05.2019.

Na poziv Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja početkom travnja ove godine, UDRUGA je kao člana Povjerenstva za izradu Nacrta prijedloga Zakona o upravljanju i održavanju zgrada  kandidirala svog predstavnika.
Odlukom istog Ministarstva imenovan je sastav Povjerenstva, a UDRUGU zastupa gđa Brankica Dejanović.

Naslovna

Savjetovanje upravitelja nekretninama - mjesto gdje se promiče i unaprjeđuje djelatnost upravljanja

29.04.2019.

Hvar je ove godine bio stjecište struke za upravitelje nekretninama iz cijele Hrvatske. Što su o događaju rekli sudionici, kako gledaju na rad Udruge Upravitelj i što za njih znači ova inicijativa, donosimo u nastavku.

Više od 200 sudionika na Savjetovanju upravitelja nekretninama Hvar 2019

Savjetovanje upravitelja nekretninama, najznačajniji godišnji susret koji okuplja upravitelje iz cijele Hrvatske pa i regije, ove je godine UDRUGA UPRAVITELJ organizirala na Hvaru. Skup je održan pod pokroviteljstvom i uz sudjelovanje Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Grada Hvara, HGK i Agencije za zaštitu osobnih podataka. Organizatori su UDRUGE UPRAVITELJ, turistička agencija Mediaturist te domaćin skupa, splitska upraviteljska tvrtka STANO-UPRAVA.

Energetsko siromaštvo RH - Drugi otvoreni dijalog partnera

21.01.2019.

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja poziva nas na  Drugi otvoreni dijalog partnera na temu implementacije standarda zgrade gotovo nulte energije i nacionalne Dugoročne strategije energetske obnove zgrada do 2050. u petak 1. veljače 2019. godine s početkom u 10 sati, u Zagrebu, Hotel Panorama, dvorana Kaptol 1.

Upravni odbor

Održana 109. sjednica Upravnog odbora UDRUGE

29.04.2019.

U srijedu, 23. travnja 2019. godine, u hotelu Amfora u Hvaru održana je 109. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ. Članovi Upravnog odbora na sjednici su prokomentirali najaktualnije teme prema pripremljenom i usvojenom Dnevnom redu, s naglaskom na završnu pripremu samog Savjetovanja i redovne godišnje Skupštine koja se je također održala u sklopu skupa u Hvaru.

Održana 108. sjednica Upravnog odbora

19.02.2019.

U utorak, 19. veljače 2019. godine, u hotelu Panorama u Zagrebu održana je 108. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ. Članovi Upravnog odbora na sjednici su obradili najaktualnije teme prema pripremljenom i usvojenom Dnevnom redu, a prije same sjednice, u 10:00 h, održan je ujedno drugi sastanak radnog tima u svrhu pripreme monografije  kojom ćemo obilježiti 20 godina rada i postojanja UDRUGE UPRAVITELJ.

Skupštine

Održana XXX. redovna godišnja Skupština UDRUGE

25. travnja 2019. godine u Hvaru je održana XXX. redovna godišnja Skupština UDRUGE na kojoj je prema usvojenom Dnevnom redu podnesen i usvojen Izvještaj o radu i financijski izvještaj za 2018. godinu

Održana XXIX. redovna godišnja Skupšrina UDRUGE

20.04.2018.

U četvrtak, 19. travnja 2018. godine u Zadru je održana XXIX. redovna godišnja Skupština UDRUGE, na kojoj  je između ostalih točaka Dnevnog reda za novog  predsjednika UDRUGE izabran gosp. Bojan Bodražić, direktor ZAVODA ZA STANOVANJE d.o.o iz Osijeka.

Poruke sponzorima

Savjetovanje upravitelja nekretninama