O Udruzi

Zahvaljujući dobroj organizaciji Udruga danas okuplja najveći broj
upravitelja iz cijele Hrvatske, a sa zadovoljstvom će prihvatiti i sve
nove članove. Udruga za svoje članove organizira brojna događanja,
savjetovanja, radionice... I tako već 20 godina

slider image

Poziv u Osijek na VELIKI JUBILEJ 20 godina UDRUGE UPRAVITELJ

21.8.2019.

Središnja svečanost na kojoj ćemo obilježiti ovaj za sve nas veliki događaj, održati će se 18. listopada 2019. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku s početkom u 11 sati.

Naslovna

Održan prvi radni sastanak Povjerenstva za izradu Nacrta prijedloga Zakona o upravljanju i održavanju zgrada

04.07.2019.

Dana 3. srpnja 2019. godine u prostorijama Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenje održan je prvi sastanak imenovanog Povjerenstva za izradu Nacrta prijedloga Zakona o upravljanju i održavanju zgrada.
Sastanak je otvorio državni tajnik mr.sc. Željko Uhlir, predsjednik Povjerenstva za izradu Nacrta prijedloga Zakona o upravljanju i održavanju zgrada.

Naslovna

UDRUGA UPRAVITELJ član je Povjerenstva za izradu Nacrta prijedloga Zakona o upravljanju i održavanju zgrada

27.05.2019.

Na poziv Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja početkom travnja ove godine, UDRUGA je kao člana Povjerenstva za izradu Nacrta prijedloga Zakona o upravljanju i održavanju zgrada  kandidirala svog predstavnika.
Odlukom istog Ministarstva imenovan je sastav Povjerenstva, a UDRUGU zastupa gđa Brankica Dejanović.

Naslovna

Savjetovanje upravitelja nekretninama - mjesto gdje se promiče i unaprjeđuje djelatnost upravljanja

29.04.2019.

Hvar je ove godine bio stjecište struke za upravitelje nekretninama iz cijele Hrvatske. Što su o događaju rekli sudionici, kako gledaju na rad Udruge Upravitelj i što za njih znači ova inicijativa, donosimo u nastavku.

Upravni odbor

Održana 110. sjednica Upravnog odbora UDRUGE

09.07.2019.

U utorak, 09. srpnja 2019. godine, u hotelu Panorama u Zagrebu održana je 110. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ. Članovi Upravnog odbora na sjednici su prokomentirali najaktualnije teme prema pripremljenom i usvojenom Dnevnom redu. Na sjednici je odabran novi predsjednik Upravnog odbora. Posebna pažnja posvećena je pripremi Svečane skupštine povodom obilježavanja jubileja 20 godina UDRUGE, koja će se održati 18.10.2019. u HNK Osijek.

Održana 109. sjednica Upravnog odbora UDRUGE

29.04.2019.

U srijedu, 23. travnja 2019. godine, u hotelu Amfora u Hvaru održana je 109. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ. Članovi Upravnog odbora na sjednici su prokomentirali najaktualnije teme prema pripremljenom i usvojenom Dnevnom redu, s naglaskom na završnu pripremu samog Savjetovanja i redovne godišnje Skupštine koja se je također održala u sklopu skupa u Hvaru.

Skupštine

Održana XXX. redovna godišnja Skupština UDRUGE

25. travnja 2019. godine u Hvaru je održana XXX. redovna godišnja Skupština UDRUGE na kojoj je prema usvojenom Dnevnom redu podnesen i usvojen Izvještaj o radu i financijski izvještaj za 2018. godinu

Održana XXIX. redovna godišnja Skupšrina UDRUGE

20.04.2018.

U četvrtak, 19. travnja 2018. godine u Zadru je održana XXIX. redovna godišnja Skupština UDRUGE, na kojoj  je između ostalih točaka Dnevnog reda za novog  predsjednika UDRUGE izabran gosp. Bojan Bodražić, direktor ZAVODA ZA STANOVANJE d.o.o iz Osijeka.

Poruke sponzorima

Savjetovanje upravitelja nekretninama