Savjetovanje upravitelja nekretninama

druženje i razmjenu iskustava s kolegama i stručnjacima

slider image

Novih 152 milijuna kuna za energetsku obnovu višestambenih zgrada

Kao što je bilo najavljeno, MGIPU u prvom kvartalu 2020. godine objavljuje novi Poziv za energetsku obnovu višestambenih zgrada, kojim će se podupirati mjere energetske obnove koje će rezultirati smanjenjem potrošnje energije za grijanje/hlađenje na godišnjoj razini od najmanje 50% u odnosu na godišnju potrošnju prije provedbe navedenih mjera.

Naslovna

Savjetovanje upravitelja nekretninama Rab 2020.

Savjetovanje upravitelja nekretninama, naš najveći godišnji događaj i ove će godine donijeti cijeli niz aktualnih zanimljivosti i pružiti priliku za druženje i razmjenu iskustava s kolegama i stručnjacima. Ovaj put gostoprimstvo nam je ukazao Grad Rab, a savjetovanje će se održati u hotelu Padova.Vidimo se na našem najvećem i najdražem godišnjem skupu.

Monografija - 20 godina Udruge Upravitelj

Sačuvajte uspomenu na 20 godina vašeg profesionalnog angažmana i sudjelovanja u pisanju povijesti upraviteljske djelatnosti. Naručite veliku ekskluzivnu Monografiju u limitiranoj nakladi

Naslovna

Studenti Građevinskog fakulteta pažljivo slušali predavanje o upraviteljskoj profesiji

Zanimljivo predavanje o Izazovima u upravljanju održavanjem zgrada održao je u utorak, 12.11.2019, studentima zagrebačkog Građevinskog fakulteta g. Rade Ignjatović iz Udruge Upravitelj.
Građevinski fakultet i Udruga Upravitelj uspješno surađuju već niz godina pa je i ovo predavanje organizirano u sklopu te suradnje.

Upravni odbor

Održana 113. sjednica Upravnog odbora UDRUGE

U utorak, 18.veljače 2020. godine u Hotelu Panorama u Zagrebu, održana je 113. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ.  Početak godine donio je mnoštvo tema koje su Članovi Upravnog odbora prokomentirali prema pripremljenom i usvojenom Dnevnom redu.

Održana 112. sjednica Upravnog odbora UDRUGE

U utorak, 10. prosinca 2019. godine u Hotelu Panorama u Zagrebu, održana je 112. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ.  Kraj godine donio je mnoštvo tema koje su Članovi Upravnog odbora prokomentirali prema pripremljenom i usvojenom Dnevnom redu.

Skupštine

Održana XXX. redovna godišnja Skupština UDRUGE

25. travnja 2019. godine u Hvaru je održana XXX. redovna godišnja Skupština UDRUGE na kojoj je prema usvojenom Dnevnom redu podnesen i usvojen Izvještaj o radu i financijski izvještaj za 2018. godinu

Održana XXIX. redovna godišnja Skupština UDRUGE

20.04.2018.

U četvrtak, 19. travnja 2018. godine u Zadru je održana XXIX. redovna godišnja Skupština UDRUGE, na kojoj  je između ostalih točaka Dnevnog reda za novog  predsjednika UDRUGE izabran gosp. Bojan Bodražić, direktor ZAVODA ZA STANOVANJE d.o.o iz Osijeka.

Poruke sponzorima

Savjetovanje upravitelja nekretninama