O UDRUZI UPRAVITELJ

Zahvaljujući dobroj organizaciji Udruga danas okuplja najveći broj upravitelja iz cijele Hrvatske, a sa zadovoljstvom će prihvatiti i  sve nove članove. Udruga za svoje članove organizira brojna događanja, savjetovanja, radionice,...

Saznajte više
slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image

Naslovna

Održana financijska radionica za upravitelje

U utorak, 14. siječnja 2021. godine, prema planu je održana godišnja financijska radionica u organizaciji Odbora za financije i koordinatorice odbora UDRUGE UPRAVITELJ, gđe Gordane Vlahović.

Financijska radionica - Aktualnosti u financijskom poslovanju upravitelja

Poštovani upravitelji, u cilju što bolje pripreme za novu poslovnu godinu, za Vas smo pripremili Financijsku radionicu sa novim Aktualnostima u financijskom poslovanju upravitelja, pa Vas pozivamo da nam se pridružite 14. prosinca 2021. godine putem ZOOM aplikacije.

Javno savjetovanje o Nacrtu Programa energetske obnove višestambenih zgrada

Započelo je javno savjetovanje o Nacrtu Programa energetske obnove višestambenih zgrada za razdoblje do 2030. godine  u trajanju od 9. do 29. studenoga 2021. godine.

Više od 200 sudionika na Savjetovanju upravitelja nekretninama Rab 2021

Savjetovanje upravitelja nekretninama, naš najveći godišnji događaj koji okuplja upravitelje iz cijele Hrvatske, ove je godine UDRUGA UPRAVITELJ organizirala na Rabu. Iako je ove i prošle godine bilo izazovno za organizirati bilo kakav skup, ovogodišnje druženje je imalo izrazito dobru posjećenost, s više od 200 sudionika. Ta brojka nam vraća nadu da se vraćamo u staro normalno i da ćemo ubrzo zajedno uživati u Savjetovanju upravitelja, s brojkom sudionika prije korona virusa.

Upravni odbor

Održana 125. sjednica Upravnog odbora UDRUGE

U utorak, 07. prosinca 2021. godine putem ZOOM aplikacije održana je 125. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ. Članovi Upravnog odbora su prokomentirali sve teme prema pripremljenom i usvojenom Dnevnom redu.

Održana 124. sjednica Upravnog odbora UDRUGE

U srijedu, 20. listopšada 2021. u sklopu Savjetovanja upravitelja, održana je 124. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ u Hotelu Padova, na Rabu. Članovi Upravnog odbora su prokomentirali sve teme prema pripremljenom i usvojenom Dnevnom redu.
Neke od tema su bile Skupština planirana za dan kasnije, 21.10.2021., Financijski izvještaji, Revidiranje članova stručnih i upravnih odbora te Prijem novih članova u UDRUGU.

Skupštine

Održana XXXII. Redovna godišnja Skupština UDRUGE

U četvrtak 21.10.2021. godine u hotelu Padova na Rabu održana je XXXII. Redovna godišnja Skupština UDRUGE

Održana XXXI. redovna godišnja Skupština UDRUGE

U četvrtak, 22. listopada 2020. godine u hotelu Olympia Sky u Vodicama održana je XXXI. redovna godišnja Skupština UDRUGE koju je vodio predsjednik Upravnog odbora g. Joško Šupe.

Poruke sponzorima

Savjetovanje upravitelja nekretninama