SAVJETOVANJE UPRAVITELJA

Savjetovanje upravitelja nekretninama, naš najveći godišnji događaj i ove će godine donijeti cijeli niz aktualnih zanimljivosti i pružiti priliku za druženje i razmjenu iskustava s kolegama i stručnjacima. Savjetovanje će se održati u Hotelu Padova od 20.- 23. listopada 2021. godine, Grad Rab. Rezervirajte ovaj termin u svojem kalendaru već sad kako ništa ne biste propustili.

slider image

Naslovna

Savjetovanje Upravitelja nekretninama Rab 2021.

Savjetovanje upravitelja nekretninama, naš najveći godišnji događaj i ove će godine donijeti cijeli niz aktualnih zanimljivosti i pružiti priliku za druženje i razmjenu iskustava s kolegama i stručnjacima. Ove godine savjetovanje upravitelja održati ćemo u periodu od 20. do 23. listopada 2021. u Hotelu Padova, Grad Rab.

LC Konferencija Panorama 2021

Dobro poznata i vrlo cijenjena godišnja LC Konferencija Panorama održava se od 21. do 24. rujna 2021. godine. Pripreme su već u punom jeku kako bismo se kroz kvalitetan sadržaj i uz pomoć stručnih predavača osvrnuli na najaktualnije teme te zakoračili stepenicu više u području digitalizacije javne uprave.

Naslovna

Izbor stručnog povjerenstva za izradu nacrta Programa energetskih obnova zgrada za razdoblje 2021. do 2030. godine

U svrhu praćenja izrade nacrta programa energetskih obnova zgrada za razdoblje 2021. - 2030. godine, što uključuje modele energetske i sveobuhvatne obnove zgrada, modele financiranja, energetsko siromaštvo i dr., Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Odlukom osniva Stručno povjerenstvo za izradu Nacrta Programa energetskih obnova zgrada za razdoblje 2021.-2030. godine. Povjerenstvo ima i savjetodavnu ulogu kao što je predlaganje mjera i modela za izradu Programa.

Središnja konferencija o zelenoj gradnji i održivom razvoju 2020 DIGITAL

Hrvatski savjet za zelenu gradnju priprema održavanje 3. SREDIŠNJE KONFERENCIJE O ZELENOJ GRADNJI I ODRŽIVOM RAZVOJU koja će se održati u digitalnom obliku putem ZOOM platforme, kroz 4 dana i 8 panela -  17./19./24./26. studeni 2020. godine.

Upravni odbor

Održana 122. sjednica Upravnog odbora UDRUGE

U utorak, 06. srpnja 2021. godine putem zoom aplikacije održana je 122. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ.
Tijekom sjednice najviše vremena je uloženo u izvještavanje o statusu Radne skupine a vezano za Nacrt zakona o upravljanju i održavanju zgrada.

Održana 121.sjednica Upravnog odbora UDRUGE

U utorak, 20. travnja 2021. godine putem zoom aplikacije održana je 121. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ.
Iako su od zadnje sjednice prošla samo dva mjeseca, mnoge stvari su se desile a bitne za upraviteljsku djelatnost. Pored redovnog usvajanja zaključaka sa 120. sjednice, raspravljalo se je i o prijedlogu Nacrta novog Zakon o upravljanju i održavanju zgrada.

Skupštine

Održana XXXI. redovna godišnja Skupština UDRUGE

U četvrtak, 22. listopada 2020. godine u hotelu Olympia Sky u Vodicama održana je XXXI. redovna godišnja Skupština UDRUGE koju je vodio predsjednik Upravnog odbora g. Joško Šupe.

Održana XXX. redovna godišnja Skupština UDRUGE

25. travnja 2019. godine u Hvaru je održana XXX. redovna godišnja Skupština UDRUGE na kojoj je prema usvojenom Dnevnom redu podnesen i usvojen Izvještaj o radu i financijski izvještaj za 2018. godinu

Poruke sponzorima

Savjetovanje upravitelja nekretninama