O Udruzi

Zahvaljujući dobroj organizaciji Udruga danas okuplja najveći broj
upravitelja iz cijele Hrvatske, a sa zadovoljstvom će prihvatiti i sve
nove članove. Udruga za svoje članove organizira brojna događanja,
savjetovanja, radionice... I tako već 20 godina

slider image

Naslovna

Studenti Građevinskog fakulteta pažljivo slušali predavanje o upraviteljskoj profesiji

Zanimljivo predavanje o Izazovima u upravljanju održavanjem zgrada održao je u utorak, 12.11.2019, studentima zagrebačkog Građevinskog fakulteta g. Rade Ignjatović iz Udruge Upravitelj.
Građevinski fakultet i Udruga Upravitelj uspješno surađuju već niz godina pa je i ovo predavanje organizirano u sklopu te suradnje.

Naslovna

Gostovanje UDRUGE u Portorožu na 30. tradicionalnom posvetu Poslovanje z nepremičninami

Predsjednik Udruge Bojan Bodražić i Tomislav Štimac kao predstavnici Udruge Upravitelj RH na poziv Gospodarske zbornice Slovenije sudjelovali su na 30. posvet (savjetovanje) »Poslovanje z nepremičninami u Portorožu.

U Osijeku svečano obilježena 20. godišnjica UDRUGE UPRAVITELJ

21.10.2019.

Osnovana 1999. godine u Osječkom Zavodu za stanovanje kao interesno udruženje pravnih i fizičkih osoba registriranih za upravljanje nekretninama, UDRUGA UPRAVITELJ danas je, nakon punih 20 godina, priča o uspjehu.

Naslovna

Održan prvi radni sastanak Povjerenstva za izradu Nacrta prijedloga Zakona o upravljanju i održavanju zgrada

04.07.2019.

Dana 3. srpnja 2019. godine u prostorijama Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenje održan je prvi sastanak imenovanog Povjerenstva za izradu Nacrta prijedloga Zakona o upravljanju i održavanju zgrada.
Sastanak je otvorio državni tajnik mr.sc. Željko Uhlir, predsjednik Povjerenstva za izradu Nacrta prijedloga Zakona o upravljanju i održavanju zgrada.

Upravni odbor

Održana 111. sjednica Upravnog odbora UDRUGE

U četvrtak, 17. listopada 2019. godine, u Osijeku (Aljmaš) održana je 111. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ. Članovi Upravnog odbora na sjednici su prokomentirali najaktualnije teme prema pripremljenom i usvojenom Dnevnom redu.

Održana 110. sjednica Upravnog odbora UDRUGE

09.07.2019.

U utorak, 09. srpnja 2019. godine, u hotelu Panorama u Zagrebu održana je 110. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ. Članovi Upravnog odbora na sjednici su prokomentirali najaktualnije teme prema pripremljenom i usvojenom Dnevnom redu. Na sjednici je odabran novi predsjednik Upravnog odbora. Posebna pažnja posvećena je pripremi Svečane skupštine povodom obilježavanja jubileja 20 godina UDRUGE, koja će se održati 18.10.2019. u HNK Osijek.

Skupštine

Održana XXX. redovna godišnja Skupština UDRUGE

25. travnja 2019. godine u Hvaru je održana XXX. redovna godišnja Skupština UDRUGE na kojoj je prema usvojenom Dnevnom redu podnesen i usvojen Izvještaj o radu i financijski izvještaj za 2018. godinu

Održana XXIX. redovna godišnja Skupšrina UDRUGE

20.04.2018.

U četvrtak, 19. travnja 2018. godine u Zadru je održana XXIX. redovna godišnja Skupština UDRUGE, na kojoj  je između ostalih točaka Dnevnog reda za novog  predsjednika UDRUGE izabran gosp. Bojan Bodražić, direktor ZAVODA ZA STANOVANJE d.o.o iz Osijeka.

Poruke sponzorima

Savjetovanje upravitelja nekretninama