11.ožu.2022 - Savjetovanje upravitelja nekretninama, Makarska 2022
Savjetovanje upravitelja nekretninama ove godine smješteno je u srce Makarske rivijere, Makarsku.
15.pro.2021 - Održana financijska radionica za upravitelje
U utorak, 14. siječnja 2021. godine, prema planu je održana godišnja financijska radionica u organizaciji Odbora za financije i koordinatorice odbora UDRUGE UPRAVITELJ, gđe Gordane Vlahović.

25.stu.2021 - Financijska radionica - Aktualnosti u financijskom poslovanju upravitelja
Poštovani upravitelji, u cilju što bolje pripreme za novu poslovnu godinu, za Vas smo pripremili Financijsku radionicu sa novim Aktualnostima u financijskom poslovanju upravitelja, pa Vas pozivamo da nam se pridružite 14. prosinca 2021. godine putem ZOOM aplikacije.
06.svi.2021 - Savjetovanje Upravitelja nekretninama Rab 2021.
Savjetovanje upravitelja nekretninama, naš najveći godišnji događaj i ove će godine donijeti cijeli niz aktualnih zanimljivosti i pružiti priliku za druženje i razmjenu iskustava s kolegama i stručnjacima. Ove godine savjetovanje upravitelja održati ćemo u periodu od 20. do 23. listopada 2021. u Hotelu Padova, Grad Rab.

05.svi.2021 - LC Konferencija Panorama 2021
Dobro poznata i vrlo cijenjena godišnja LC Konferencija Panorama održava se od 21. do 24. rujna 2021. godine. Pripreme su već u punom jeku kako bismo se kroz kvalitetan sadržaj i uz pomoć stručnih predavača osvrnuli na najaktualnije teme te zakoračili stepenicu više u području digitalizacije javne uprave.
09.tra.2021 - Izbor stručnog povjerenstva za izradu nacrta Programa energetskih obnova zgrada za razdoblje 2021. do 2030. godine
U svrhu praćenja izrade nacrta programa energetskih obnova zgrada za razdoblje 2021. - 2030. godine, što uključuje modele energetske i sveobuhvatne obnove zgrada, modele financiranja, energetsko siromaštvo i dr., Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Odlukom osniva Stručno povjerenstvo za izradu Nacrta Programa energetskih obnova zgrada za razdoblje 2021.-2030. godine. Povjerenstvo ima i savjetodavnu ulogu kao što je predlaganje mjera i modela za izradu Programa.

27.stu.2020 - Financijska radionica - Aktualnosti u financijskom poslovanju upravitelja
Bliži se kraj jedne zaista neobične godine u kojoj smo se suočili s brojnim poslovnim izazovima koje nismo mogli predvidjeti, a jednako tako ni sve nove mjere i propise koji su se odražavali na naše svakodnevno poslovanje. Unatoč tome, poslovnu godinu nastojimo završiti što uspješnije i nadolazeću dočekati spremni i u nju krenuti optimistično i punom snagom.
12.stu.2020 - Središnja konferencija o zelenoj gradnji i održivom razvoju 2020 DIGITAL
Hrvatski savjet za zelenu gradnju priprema održavanje 3. SREDIŠNJE KONFERENCIJE O ZELENOJ GRADNJI I ODRŽIVOM RAZVOJU koja će se održati u digitalnom obliku putem ZOOM platforme, kroz 4 dana i 8 panela -  17./19./24./26. studeni 2020. godine.
01.stu.2020 - Savjetovanje upravitelje nekretninama Vodice 2020 godine
U takvim okolnostima Udruga je nastojala osigurati funkcioniranje i uz povećane napore Org.-stručnih službi, zadržati nivo kvalitete rada i pružanja usluga svojim članovima. Do proljeća 2020. išli smo uobičajenim tempom – redovite sjednice Upravnog odbora, pravodobna priprema proljetnog Savjetovanja upravitelja nekretninama Rab 2020, suradnja sa sponzorima.
07.kol.2020 - Poziv na LC Konferenciju Panorama 2020 online i LC Stručne radionice
Pozivamo vas da zajedno s nama sudjelujete na LC KONFERENCIJE PANORAMA 2020 ONLINE  u organizaciji tvrtke LIBUSOFT CICOM d.o.o.

Događaj pratite iz udobnosti vlastitog doma ili ureda kako bismo svi ostali odgovorni i na sigurnom. Potpun doživljaj ovog, već dobro poznatog skupa, ostvarit će se uz pomoć najmodernije tehnologije pa će se konferencija i ovaj put održati u Hotelu Panorama ali virtualno. Program će se emitirati uživo, a vas pozivamo da napravite virtualnu šetnju kroz sve sadržaje i kroz sva četiri dana. Bit će to izniman doživljaj i potpuno novo iskustvo.