Organizatori savjetovanja - UDRUGA UPRAVITELJ, turistička agencije Mediaturist d.o.o., te domaćin skupa, splitska upraviteljska tvrtka STANO-UPRAVA d.o.o.  pripremili su već dobar dio programa koji vas očekuje, no aktivnosti se intenzivno nastavljaju i dalje.

Dolazak su potvrdili predstavnici Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, FZOEU, HGK, Agencije za zaštitu osobnih podataka, eminentni stručnjaci iz područja prava, komunikologije i ostalih područja koje zadiru i utječu na poslovanje upravitelja.

Grad Hvar podupire nas svojim pokroviteljstvom, te se aktivno uključuje u organizaciju kako bi savjetovanje u Hvaru ispisalo još jednu stranicu našeg uspjeha u stručnom i najvećem okupljanju upravitelja RH i šire regije. Ove godine slavimo ujedno naš veliki jubilej – 20 godina rada i postojanja UDRUGE, te će naš susret u Hvaru biti ujedno dobra uvertira u svečano obilježavanje velike godišnjice, koje će se održati ujesen u Osijeku.

Okupljanje upravitelja u hotelu Amfora planirano je za srijedu 24. travnja 2019. u popodnevnim satima, kada će se održati 109. sjednica Upravnog odbora UDRUGE. Za vrijeme Savjetovanja, u četvrtak 25. travnja, održati će se  XXX. redovita godišnja Skupština UDRUGE, pozivamo sve članove da se odazovu.

Uz stručna izlaganja na skupu sudionici će ponovno imati priliku aktivno sudjelovati kroz otvorene diskusije i panel rasprave, a očekujemo i dobar odaziv sponzorskih tvrtki koje nas već godinama prate na našim događanjima i pletu mrežu naših uspješnih partnerskih odnosa. Nastavak dobre suradnje prokomentirati ćemo ponovno kroz Networking sa TOP sponzorima ovogodišnjeg Savjetovanja.

I ove godine za vrijeme trajanja cijelog skupa biti će otvoren KUTAK ZNANJA gdje će upraviteljima biti na raspolaganju stručnjaci za individualne konzultacije (pravne, financijske, tehničke prirode).

Predviđeni program rada možete pogledati OVDJE.
 
Ukoliko planirate sudjelovati, molimo da dostavite:


PORUKE ZAINTERESIRANIM SPONZORIMA


SREBRNI SPONZORI:
     


BRONČANI SPONZORI:
 


OSTALI SPONZORI: