UDRUGA UPRAVITELJ uskoro će navršiti okruglu godišnjicu i iznimno mi je drago što upravo sada uživam vaše povjerenje i podršku na mjestu predsjednika. Između ostalog i zato jer vas i ovim putem mogu pozvati na naš veliki događaj. Jesenski skup upravitelja nekretninama bit će sjajna uvertira u 2019. godinu i dvadesetu godišnjicu UDRUGE koja će biti održana u Osijeku!
 
Ovaj put družit ćemo se od 18. do 20. listopada u Hotelu Kaj u Mariji Bistrici.
 
Naročito me veseli što ćemo moći zaključiti jednu uspješnu godinu i podijeliti zadovoljstvo zajedničkog uspjeha. Naš se uspjeh ne ogleda samo u grafikonima i tabličnim izvještajima nego svuda oko nas – u svakoj zgradi u kojoj je ove jeseni toplije, ljepše i ugodnije i svakoj ulici u kojoj blistaju obnovljena pročelja, stolarija,  krovovi i dimnjaci. Sve smo to mi, naš rad i naš rezultat.
To potvrđuje sam značaj UDRUGE i zajedničkog angažmana jer puno toga ostvarili smo upravo zahvaljujući nesebičnoj suradnji svih nas zajedno.
 
Iskoristit ćemo i ovu priliku za razmjenu iskustava i posvetiti pažnju aktualnim pitanjima. Program Skupa obećava niz zanimljivih aktualnih tema, ali nećemo iznevjeriti ni običaj dobre zabave nakon radnog dijela. Pa devetnaest nam je, zar ne?
 
Vidimo se u Mariji Bistrici.
 
Bojan Bodražić
Predsjednik UDRUGE UPRAVITELJ