Dragi naši upravitelji, predavači, sponzori i prijatelji Udruge i djelatnosti upravljanja,

obavještavamo vas kako će se Savjetovanje upravitelja nekretninama održati u periodu

od 20. - 23.10.2021.

Vidimo se na našem najvećem i najdražem godišnjem skupu!

Savjetovanje upravitelja nekretninama, naš najveći godišnji događaj i ove će godine donijeti cijeli niz aktualnih zanimljivosti i pružiti priliku za druženje i razmjenu iskustava s kolegama i stručnjacima. Ove godine savjetovanje upravitelja održati ćemo u periodu od 20. do 23. listopada 2021. u Hotelu Padova, Grad Rab.
Rezervirajte termin u svojem kalendaru već sad kako ništa ne biste propustili.
Organizatori savjetovanja - UDRUGA UPRAVITELJ, turistička agencije Euro ASAP Tours d.o.o., pripremaju atraktivan i stručan program koji vas očekuje.

Okupljanje upravitelja u hotelu Padova planirano je za srijedu 20. listopada 2021.godine u popodnevnim satima, kada će se održati 123. sjednica Upravnog odbora UDRUGE. Za vrijeme Savjetovanja, u četvrtak 21. listopada održati će se  XXXII. redovita godišnja Skupština UDRUGE.

Pripremili smo brojna stručna izlaganja, prezentacije i teme, a sudionici će ponovno imati priliku aktivno se uključiti kroz otvorene diskusije i panel rasprave. Očekujemo konstruktivna i sadržajna izlaganja i sponzorskih tvrtki koje nas već godinama prate i podupiru na našim događanjima. Sponzorima ove godine nudimo novu aktivnost pod nazivom 'Speed date s upraviteljem'.

Program rada pogledajte OVDJE.

Ukoliko planirate sudjelovati, molimo dostavite: