Dragi naši upravitelji, predavači, sponzori i prijatelji Udruge i djelatnosti upravljanja

zbog niza nepredviđenih okolnosti obzirom na zdravstvenu situaciju, te preporuka HZJZ vezanih uz sigurnosti zdravlja svih građana, predsjednik UDRUGE UPRAVITELJ i predsjednik Upravnog odbora donijeli su odluku o odgađanju termina proljetnog Savjetovanja upravitelja koji smo imali u planu od 15. do 18. travnja 2020. na otoku Rabu.
Tijekom narednih dana poslat ćemo vam više informacija o novom terminu održavanja Savjetovanja.
Hvala vam na razumijevanju i podršci.

Vidimo se na našem najvećem i najdražem godišnjem skupu, u novom terminu.

Savjetovanje upravitelja nekretninama, naš najveći godišnji događaj i ove će godine donijeti cijeli niz aktualnih zanimljivosti i pružiti priliku za druženje i razmjenu iskustava s kolegama i stručnjacima.

Ovaj put gostoprimstvo nam je ukazao Grad Rab, a savjetovanje će se održati u hotelu Padova (termin: uskoro).
Organizatori savjetovanja - UDRUGA UPRAVITELJ, turistička agencije Euro ASAP Tours d.o.o. pripremili su već dobar dio programa koji vas očekuje, no aktivnosti se intenzivno nastavljaju i dalje.

Pripremili smo brojna stručna izlaganja, prezentacije i teme, a sudionici će ponovno imati priliku aktivno se uključiti kroz otvorene diskusije i panel rasprave. Očekujemo konstruktivna i sadržajna izlaganja i sponzorskih tvrtki koje nas već godinama prate i podupiru na našim događanjima. Nastavak dobre suradnje prokomentirati ćemo ponovno kroz Networking s TOP sponzorima ovogodišnjeg Savjetovanja.
I ove godine za vrijeme trajanja cijelog skupa biti će otvoren KUTAK ZNANJA gdje će upraviteljima biti na raspolaganju stručnjaci za individualne konzultacije (pravne, financijske, tehničke prirode).

Ukoliko planirate sudjelovati, molimo dostavite:
Predviđeni program rada možete pogledati ovdje- PROGRAM RADA (pdf.)