Savjetovanje upravitelja nekretninama ove godine smješteno je u srce Makarske rivijere, Makarsku.

Pozivamo sve zainteresirane upravitelje nekretnina i sponzore da u svojim kalendarima oslobode 11. – 13. svibnja 2022. godine i dođu prekrasan grad podno Biokova.

Savjetovanje se održava u organizaciji UDRUGE UPRAVITELJ, turističke agencije EURO ASAP TOURS d.o.o., te domaćina skupa upravitelja STAMBENO GOSPODARSTVO MAKARSKA d.o.o., u hotelu AMINESS KHALANI BEACH HOTEL..
Okupljanje upravitelja planirano je za srijedu 11. svibnja 2022. u popodnevnim satima kada će se održati 127. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ. Za vrijeme Savjetovanja predviđeno je također održavanje  XXXIII. redovite godišnje Skupštine UDRUGE UPRAVITELJ.

Na Savjetovanju će se obraditi niz tema interesantnih za svakodnevni rad upravitelja uz panel rasprave namijenjene prvenstveno razmjeni iskustva. Već sada možete izvršiti rezervaciju smještaja i fakultativnog sadržaja pomoću priloženog REZERVACIJSKOG LISTA, dok je za prijavu sudjelovanja na Savjetovanju potrebno popuniti i dostaviti UDRUZI priloženi PRIJAVNI KUPON.

Nakon radnog dijela Savjetovanja ponovno ćemo se ugodno družiti kroz fakultativne sadržaje koji nas vode u visine Biokova i nizine Neretve.

Program rada možete pogledati OVDJE

Vidimo se u Makarskoj!

Ukoliko planirate sudjelovati molimo dostavite

REZERVACIJSKI LIST - agenciji EURO ASAP TOURS d.o.o.
PRIJAVNI KUPON - UDRUZI UPRAVITELJ
IZLET AUTOBUSOM 13.05.2022.
IZLET NERETVANSKIM LAĐAMA 14.05.2022.
SPONZORSKI PAKETI

POKROVITELJI