Savjetovanje upravitelja nekretninama ove godine održat će se na otoku Korčuli poznatom po Marku Polu, Oliveru Dragojeviću, Moreški, Kumpaniji, vrhunskim bijelim vinima i prekrasnim uvalama. Savjetovanje će se održati u samom gradu Korčuli.

Pozivamo sve zainteresirane upravitelje nekretnina i sponzore da u svojim kalendarima oslobode 17. - 19. travnja 2024. godine i dođu na Savjetovanje upravitelja nekretninama u Korčulu.
 
Savjetovanje se održava u organizaciji UDRUGE UPRAVITELJ, turističke agencije EURO ASAP TOURS d.o.o. te domaćina skupa upravitelja CORRIGO d.o.o., Makarska, u Centru za kulturu Makarska.
Okupljanje upravitelja planirano je za srijedu 17. travnja 2024. u popodnevnim satima kada će se održati 137. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ. Za vrijeme Savjetovanja predviđeno je također održavanje XXXVI. redovite godišnje Skupštine UDRUGE UPRAVITELJ.

Na Savjetovanju ćemo obraditi niz tema zanimljivih za svakodnevni rad upravitelja sa glavnim osvrtom na Zakon o upravljanju i održavanju zgrada koji je 19.02. objavljen na e-Savjetovanju te panel rasprave namijenjene prvenstveno razmjeni iskustva. Već sada možete izvršiti rezervaciju smještaja i fakultativnog sadržaja pomoću priloženog REZERVACIJSKOG LISTA, dok je za prijavu sudjelovanja na Savjetovanju potrebno popuniti i dostaviti UDRUZI priloženi PRIJAVNI KUPON.

Nakon radnog dijela Savjetovanja ponovno ćemo se ugodno družiti kroz fakultativne sadržaje koji nas vode u centar grada Korčule i Žrnovo te jedinstvene otočiće Badija i Vrnika.

Vidimo se na Korčuli


Program rada


Planirate li sudjelovati molimo dostavite:
 
REZERVACIJSKI LIST - dostaviti agenciji EURO ASAP TOURS d.o.o.
PRIJAVNI KUPON - dostaviti UDRUZI UPRAVITELJ
IZLET AUTOBUSOM, KORČULA I ŽRNOVO 19.04.2024.
IZLET BRODOM, OTOČIĆI BADIJA I VRNIKA 20.04.2024.
SPONZORSKI PAKETI
 

POKROVITELJI


                 

 

ORGANIZATORI

      


 

PLATINUM SPONZOR

        

 

ZLATNI SPONZORI

    


 

BRONČANI SPONZORI


        

                

 

STANDARDNI SPONZORI

              

           

            

                        

                         

      

 

BASIC SPONZORI 


MEDIJSKI POKROVITELJ