Dragi naši upravitelji, predavači, sponzori i prijatelji Udruge i djelatnosti upravljanja, unatoč novim okolnostima Savjetovanje upravitelja nekretninama ipak će se održati i to uživo, onako kako smo navikli i kako najviše volimo. Naravno, uz strogo poštivanje svih epidemioloških mjera zaštite. 
 
Vidimo se od 21. do 24. listopada 2020. u Vodicama - Hotel Olympia! 
 
Naš najveći godišnji događaj i ovaj će put donijeti cijeli niz aktualnih zanimljivosti i pružiti priliku za druženje i razmjenu iskustava s kolegama i stručnjacima. Ove je godine izazov i veći jer su uslijed svih događaja koje je do sad donijela 2020. godina, upravitelji imali pune ruke posla s novim odredbama raznih zakona i pravilnika, mjerama zaštite od epidemije, potresom, poplavama, projektima koje su započeli ili tek započinju i raznim drugim zadaćama koje stoje (a često i ne stoje) u opisu posla upravitelja.
 
Organizatori savjetovanja - UDRUGA UPRAVITELJ, turistička agencije Euro ASAP Tours d.o.o. pripremili su već dobar dio programa koji vas očekuje, no aktivnosti se intenzivno nastavljaju i dalje.
Pripremili smo brojna stručna izlaganja, prezentacije i teme, a sudionici će ponovno imati priliku aktivno se uključiti kroz otvorene diskusije i panel rasprave. 
Očekujemo konstruktivna i sadržajna izlaganja i sponzorskih tvrtki koje nas već godinama prate i podupiru. Nastavak dobre suradnje prokomentirat ćemo kroz Networking s top sponzorima ovogodišnjeg Savjetovanja.
I ove godine za vrijeme trajanja cijelog skupa biti će otvoren KUTAK ZNANJA u kojem će upraviteljima biti na raspolaganju stručnjaci za individualne konzultacije (pravne, financijske, tehničke prirode).
Naravno, ni naša dobro poznata zabava i izleti neće izostati. Ne brinite, sve je organizirano uz stroge mjere zaštite kako bismo ostali sigurni i odgovorni.
 
NEKE OD TEMA SAVJETOVANJA
 
 • Novine u zemljišnoknjižnom pravu (novi Zakon o zemljišnim knjigama/2019)
 • Zakon o stečaju potrošača i osobni stečaj
 • Primjena Zakona o obnovi zgrada nakon potresa,
 • Povjerenje i komunikacija među sudionicima u procesu održavanja građevina
 • Primopredaja zgrada između upravitelja
 • Upravitelji i društvene mreže
 • Je li moguće zakonito odrediti različitu pričuvu za suvlasnike kao kaznu ‘sui generi
 • Uloga konzervatora u obnovi zgrada u zoni zaštite
 • Obnova zgrada nakon potresa - iskustva u obnovi zabatnih zidova, dimnjaka, krovova i dizala
 • Primjer energetske obnove i statičkog ojačanja zgrada nakon potresa
 • Kakvu energetsku obnovu želimo
 
 

Ukoliko planirate sudjelovati, molimo dostavite:
Predviđeni program rada možete pogledati ovdje- PROGRAM RADA (pdf.)

Skup se održava uz provedbu svih protuepidemijskih mjera i posebnih preporuka i uputa HZJZ.
Podatak o Vašem osobnom kontaktu (broju mobitela) koristi se isključivo i samo u svrhu dokumentacije koja se predaje na uvid Zavodu za javno zdravstvo Šibensko – kninske županije prema epidemiološkim uvjetima te se neće koristiti u druge svrhe. 
POKROVITELJI:


ORGANIZATORI:


PLATINUM SPONZOR:

SREBNI SPONZORI:

     

BRONČANI SPONZORI:

     

OSTALI SPONZORI: