05.07.2017.

U utorak, 04. srpnja 2017. godine, u hotelu PANORAMA u Zagrebu održana je svečana 100. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ. Članovi Upravnog odbora na sjednici su obradili najaktualnije teme, kao i detaljnije pripreme za Jesenski skup upravitelja u Našicama gdje se sljedeći puta sastajemo. Ujedno je doneseno i više zaključaka.
 
Pored usvajanja Zapisnika sa 99. sjednice, razmatrane i raspravljanje su slijedeće teme prema predloženom i usvojenom dnevnom redu: aktualnosti iz rada upravitelja (energetska obnova zgrada, priprema radova, novi pozivi), financijsko poslovanje UDRUGE UPRAVITELJ, priprema Jesenskog skupa upravitelja u Našicama, priprema proljetnog Savjetovanja upravitelja nekretninama – Zadar 2018., te na kraju nekoliko koordinacijskih tema u svrhu daljnjih planova rada UDRUGE.

Članovi Upravnog odbora prisjetili su se nakratko uspješnog rada UDRUGE u proteklih 18 godina, te uspješno održanih svih 100 sjednica Upravnog odbora, što je vrijedno svake pohvale, a i dodatni dokaz ozbiljnosti i upornosti rada UDRUGE.
 
Više u zapisniku sa sjednice niže pod linkom /PUNI zapisnik dostupan samo članovima - nakon PRIJAVE na stranicu/