23.04.2018.

U organizaciji UDRUGE UPRAVITELJ, tvrtke LIBUSOFT CICOM d.o.o., turističke agencije Media Turist d.o.o., te veliki trud i zalaganje domaćina skupa, upraviteljskih tvrtki ZADAR STAN d.o.o. i SG Tanker d.o.o. od 18. do 21. travnja 2018. godine održan je naš najveći godišnji susret – Savjetovanje upravitelja nekretninama.

Skup je održan pod pokroviteljstvom Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Hrvatske gospodarske komore i Grada Zadra.

Bio je to naš najveći skup do sada sa više od 270 sudionika (66 upraviteljskih tvrtki, 24 sponzorske tvrtke, te 27 predavača i gostiju raznih struka i profesija), a sve u cilju jačanja suradnje i unapređenja upraviteljske djelatnosti u svim segmentima poslovanja.

Posebnu zahvalu na sudjelovanju i svečanom otvorenju upućujemo gradonačelniku Grada Zadra gosp. Branku Dukiću, te cijenjenim izlagačima kroz obrade raznih stručnih tema. Posebno ističemo sudjelovanje prof.dr.sc. Tatjane Josipović, prof.dr.sc. Hrvoja Kačera, doc.dr.sc. Maje-Marije Nahod, gđe Petre Papić, gosp Mladena Ilijevića, gđe Suade Mustajbegović, gosp. Predraga Čuljak, gđe Irene Križ Šelendić, gđe Andree Simić Rukavina, gosp. Dejana Lončarića, te LC konzultantima Vedranu Vukobratu, Katici Burian i Željki Tihomirović

Ove godine Savjetovanje je bilo održanu u nešto drugačijem obliku nego dosadašnjih godina sa više diskusija, okruglim stolom i novootvorenim KUTKOM ZNANJA što se, prema dojmovima sudionika, pokazalo kao dobro prihvaćenoj novini koju vrijedi i dalje slijediti.

U sklopu Savjetovanja održan je po prvi puta Okrugli stol međunarodne razmjene iskustva u upravljanju stambenim zgradama uz sudjelovanje predstavnika BIH, Srbije, Makedonije, Slovenije, Litve, Latvije i Austrije. Diskusija je bila izuzetno interesantna,

U četvrtak 19.04.2018. održana je ujedno redovna godišnja Skupština UDRUGE na kojoj je izabrano novo vodstvo UDRUGE. Novi predsjednik je gosp. Bojan Bodražić, direktor Zavoda za stanovanje iz Osijeka. Čestitamo na osvojenom predsjedničkom mandatu, te želimo puno uspjeha i novih ideja u budućem radu i promaknuću rada UDRUGE

Nakon radnog dijela sudionici su se u nastavku družili kroz ponovno bogati fakultativni sadržaj, te upoznali sve ljepote i znamenitosti Zadra i otoka Ugljana.

Savjetovanje je bilo i medijski popraćeno:

HRT Radio Zadar
Zadarski list
eZADAR
Narodni list

U nastavku donosimo nekoliko fotografija sa Savjetovanja