Kako smo najavljivali, u Ludbregu je od 15.10.-17.10.2015. u organizaciji UDRUGE UPRAVITELJ, turističke agencije Media turist d.o.o. te uz punu podršku Grada Ludbrega i tvrtke LUKOM d.o.o. uspješno održan ovogodišnji jesenski skup upravitelja.

Na skupu je sudjelovalo ukupno preko 120 sudionika od strane članova upravitelja, uvaženih gostiju i sponzora.

Početak druženja bio je u četvrtak 15.10.2015. kada su nas nakon večere u hotelu Amalia oduševili mladi glumci iz amaterske kazališne grupe TRIO-V sa predstavom ‘Falinga Imbre Presvetloga’, kao i nastup KUD Anka Ošpuh iz Ludbrega.

Radni dio skupa odvijao se u petak, 16.10.2015. sa početkom u 10 sati. Izuzetna nam je čast što je skup svojim dolaskom podržao i direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, gosp. Sven Müller. Za početak, nekoliko pozdravnih riječi skupu su uputili predsjednik UDRUGE g. Tomislav Štimac, gradonačelnik Grada Ludbrega g. Dubravko Bilić, direktor tvtke LUKOM d.o.o. g. Alen Sabol te direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost g. Sven Müller. Za kraj svečanog otvorenja svojim nastupom predstavili su nam se mladi glazbenici iz glazbene škole Ludbreg. U nastavku je slijedila Tehničko-pravna radionica koja je u dva dijela trajala sve do 14 sati obrađujući aktualnu temu „Priprema ugovora o izvođenju radova u procesu energetske obnove višestambenih zgrada“ pod vodstvom Predsjednice Upravnog odbora gđe Brankice Dejanović i Predsjednika UDRUGE UPRAVITELJ g. Tomislava Štimca.U sklopu radionice gđa Vesna Bukarica iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost prezentirala je rezultate dosadašnjih aktivnosti oko natječaja za energetsku obnovu višestambenih zgrada te detaljnije razjasnila novootvoreni natječaj.Sudionici skupa vrlo su aktivno sudjelovali u samoj raspravi imajući priliku postaviti konkretna pitanja cijelom također nazočnom stručnom timu od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. 

Popodnevni i večernji program dali su nam prigodu upoznati Ludbreg još bolje (Gradski trg i ‘centar svijeta’, svetište, posjet vinskih cesta i vinarije Stručić, te do kasno u noć odličnu zabavu u ‘Grofovskoj kleti’).

U subotu smo obišli dvorac Batthyany, potom ‘Bakinu hižu i Dedekov dvor’, zatim tvornicu DUCATI’, sa ceste smo vidjeli i spomenik Svetom Vinku, potom izletište i ugodan ručak u restoranu ČRN-BEL, da bi posjet završili u crkvi Sv.Trojstva.

Bilo je to još jedno izuzetno ugodno druženje u nizu..