U organizaciji koordinatora Tehničkog odbora UDRUGE, domaćina obrta „STANAR“ te turističke agencije Mediaturist d.o.o., u hotelu Admiral u Vinkovcima, 17. lipnja 2016. uspješno je održana Tehnička radionica pod nazivom "RAL ugradnja stolarije na višestambenim zgradama".

Zbog sve strožih ekoloških zakona, kao i stalno rastućih cijena energenata, izolacija građevine postaje sve više ključni element održivog građenja. 
 
Obrada teme sastojala se od tri dijela:
• RAL ugradnja stolarije – svojstva i prednosti sustava, predavač Marko Milidrag dipl.arhitekt, poduzetnik
• Izbor stolarije – tehnička svojstva i način ugradnje – WBH d.o.o. 
• Izrada fasade s termoizolacijom u RAL načinu ugradnje stolarije", Chromos Svjetlost, Marijo Falak ing.
 
Radionici je nazočila i doc.dr. sc. Maja-Marija Nahod s Građevinskog fakulteta (Zavod za organizaciju i ekonomiku građenja) s kojim vrlo uspješno surađujemo i nadopunjujemo međusobno svoja znanja i iskustva iz teorije i prakse.
 
Nakon radionice slijedio je fakultativni sadržaj u odličnoj organizaciji domaćina koji je ponovno pripremio ugodno druženje, uz tamburaški sastav DIKE, te vrhunsku slavonsku gastronomsku ponudu. Retkovačko kazalište izvelo je za sudionike predstavu "Slavonska krv vinkovačkih književnika", posjetila se "Vinkovačka lampa" – najstarija vojarna u Vinkovcima za vrijeme Austro-Ugarske, a u subotu slijedio je obilazak rodne kuće Ivana Kozarca.