Ovogodišnje Savjetovanje Udruge UPRAVITELJ održati će se u hotelu Adria u Gradu Biogradu na Moru. Upravitelji iz čitave Hrvatske družit će se od 24. do 27. travnja, a među njima bit će i veći broj korisnika aplikacije SPI/Upravljanje stambenim zgradama.

Zbog toga, u sklopu Savjetovanja upravitelja nekretninama, će se 25. travnja od 17:00 do 19:00 održati i radni sastanak sa USZ korisnicima, a obrađivati će se neke od slijedećih tema - WEB izvještavanje, Evidentiranje energetskih certifikata zgrada, Fiskalizacija kod upravitelja, Izračun pričuve po prostoru a ne po zgradi, e-računi, Uredsko poslovanje, GIS nekretnina i ostale novosti SPI paketa. Sastanak, kao i prezentaciju novosti unutar USZ aplikacije održat će naši projektanti.

Na Savjetovanju stručni predavači govoriti će o slijedećim temama:

• Primjena Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima;
  • Novine u zemljišnoknjižnom pravu značajne za rad upravitelja;
  • Novine u ovršnom pravu i postupanje upravitelja u procesima naplate potraživanja;
  • Učinci zakona o fiskalizaciji na računovodstvo upravitelja;
  • Zakonske mogućnosti upravitelja i model energetske obnove višestambenih zgrada;
  • Primjena novog Pravilnika o povezivanju zemljišne knjige i knjige položenih ugovora;
  • Odgovornost i uloga upravitelja nekretninama u postupcima legalizacije objekata, itd.

Pokrovitelji ovogodišnjeg Savjetovanja su: Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, Hrvatska gospodarska komora, Zadarska županija i Grad Biograd na Moru, te organizatori i domaćini skupa BOŠANA d.o.o., LIBUSOFT CICOM d.o.o. i RTA d.o.o.. Zanimljive teme, stručni predavači te kvalitetne radionice dovoljan su razlog da posjetite Savjetovanje.

U prilogu Vam donosimo PRIJAVNI KUPON te PROGRAM RADA Savjetovanja, a više informacija o Savjetovanju možete pronaći na stranicama Udruge: www.udruga-upravitelj.hr.