Pripreme za Savjetovanje u punom su jeku. Odaziv sudionika je odličan, te vjerujemo da je pred nama još jedno ugodno druženje u prelijepom Poreču.

Ukoliko se još niste prijavili, pozivamo da to odmah učinite jer su kapaciteti već podosta popunjeni. 

Savjetovanje se održava u organizaciji UDRUGE UPRAVITELJ, turističke agencije Mediaturist d.o.o., te domaćina skupa upravitelja STAN d.o.o., u hotelu PARENTIUM u Poreču od 20. do 23. travnja 2016. godine.

I ove godine teme će izložiti eminentni stručnjaci i stalni suradnici UDRUGE. Prvenstveno želimo istaknuti dolazak i sudjelovanje prof. dr.sc. Tatjane Josipović, zatim suca Vrhovnog suda RH Damira Kontreca, mag.iur., dr.sc. Hrvoja Kačera, stručnjaka za marketinška pitanja gosp. Krešimira Macana, te naše stalne suradnice Ane Marije Končić.  Pridružiti će se također i predstavnici ministarstva, te tim stručnjaka za energetsku učinkovitost, kao i prezententi iz stručnih odbora UDRUGE UPRAVITELJ.

Okupljanje upravitelja planirano je za srijedu 20. travnja 2016. u popodnevnim satima, a ovdje donosimo kratki pregled najvažnijih događanja:

Koordinacija grado/načelnika i učinkovita organizacija JLS (u sklopu pripremnog dana prema posebnom programu)

94. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ, 20.04.2016. od 19:00h

XXVII. redovita godišnje Skupština UDRUGE UPRAVITELJ, u četvrtak 21.04.2016.godine od 16:00h.

sastanak korisnika USZ programa (uz obradu zanimljivih informatičkih rješenja za što efikasniji rad upravitelja)

četiri stručne radionice s obradom planiranih tema i razmjenom iskustava upravitelja (pravna, tehnička, financijska i informacijska), u petak 22.04.2016.

Rezervaciju smještaja i fakultativnog sadržaja još uvijek možete izvršiti pomoću priloženog REZERVACIJSKOG LISTA, dok je za prijavu sudjelovanja na stručnim radionicama (pravnoj, financijskoj, tehničkoj i informacijskoj) potrebno popuniti i dostaviti UDRUZI priloženi PRIJAVNI KUPON.

Nakon radnog dijela Savjetovanje ponovno ćemo se ugodno družiti kroz fakultativne sadržaje koji nas vode kroz prelijepi porečki i istarski kraj.

Pripremljene teme su izuzetno zanimljive, aktualne i korisne za kvalitetan rad svakog upravitelja, stoga pozivamo još jednom da nam se pridružite

Vidimo se u Poreču.

PROGRAM RADA

REZERVACIJSKI LIST

PRIJAVNI KUPON

POZIV ZA SKUPŠTINU

PUNOMOĆ ZA ZASTUPANJE NA SKUPŠTINI

POZIV NA DOSTAVU MATERIJALA-IZ PRAKSE UPRAVITELJA (21)

IZLET AUTOBUSOM 22.04.2016.

IZLET BRODOM 23.04.2016.

 

 

 

Platinum paket - sponzori:

 

 

 


Srebrni paket - sponzori:

 

 

 

 

 

 

 


Brončani paket - sponzori:

 

 

 

 

 

 


Standard paket - sponzori:

 

 

 

 

       
 
 
               
               

 

       
 
     

 


Basic paket - sponzori:

 

       

 

 

 

 

 

 


Mini paket - sponzori: