Ovim putem  pozivamo sve zainteresirane za sudjelovanje na izuzetno zanimljivom i sadržajnom Savjetovanju upravitelja nekretninama – Brač  2015., koje će se održati od 22. do 25. travnja 2015. godine.

U organizaciji Udruge UPRAVITELJ, turističke agencije MEDIA TURIST,  te domaćina skupa  upravitelja SCRIPEA d.o.o., u hotelu SVPETRVS u Supetar na otoku Braču, održat će se predmetno Savjetovanje sa zanimljivim temama iz djelatnosti upravljanja nekretninama.

Savjetovanje je namijenjeno svima koji se bave ili imaju doticaja s upravljanjem nekretninama sukladno Zakonu o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, a to su prije svih sami upravitelji, čelnici općina, gradova i županija, stambeno-komunalne službe gradova, inspekcijske i nadzorne službe, te ostali stručnjaci iz djelatnosti upravljanja nekretninama.

Pored pokrovitelja HGK, posebno ističemo zahvalu Ministarstvu gospodarstva te Ministarstvu graditeljstva i prostornoga uređenja, koje već više godina pružaju podršku u radu Udruge i unapređenju djelatnosti upravljanja nekretninama. Na tom planu, veliku nadu ove godine polažemo i u nastavak suradnje s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Na Savjetovanju teme će obraditi stalni suradnici Udruge, među kojima posebno ističemo glavnog tajnika Ustavnog suda RH dr.sc. Teodora  Antića i profesora dr.sc. Hrvoja Kačera. Nadalje, predavači će biti i predstavnici ministarstva i stručnjaci iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, kao i prezententi iz stručnih odbora Udruge UPRAVITELJ.

Zbog izuzetnog zanimanja za obradu praktičnih tema iz svakodnevnog rada upravitelja, na ovogodišnjem Savjetovanju biti će više vremena ostavljeno za četiri specijalističke radionice - pravna, tehnička, financijska i informacijska.

Okupljanje upravitelja planirano je za srijedu 22. travnja 2015. kada je predviđeno i održavanje već tradicionalne Koordinacije grado/načelnika, ovaj put iz Splitsko-dalmatinske, Zadarske, Šibensko-kninske i Dubrovačko-neretvanske županije. Nadalje, isti dan će se održati i 89. sjednica Upravnog odbora Udruge UPRAVITELJ.

U četvrtak 23. travnja, održat će se i XXVI. redovita Skupština Udruge UPRAVITELJ na koju su posebnim pozivom pozvani svi članovi Udruge jer će biti usvajan novi Statut Udruge za koji je potrebna 3/4 glasova za usvajanje. U slučaju spriječenosti, molimo ovlaštene osobe za zastupanje da pošalju zastupnike s ovjerenom punomoći.

U sklopu Savjetovanja predviđena su i dva zanimljiva izleta i bogat fakultativni sadržaj, a samu prijavu za sudjelovanje i smještaj možete izvršiti putem dalje navedenih obrazaca: