Pri kraju su rokovi za prijavu na ovogodišnje Savjetovanje upravitelja nekretninama – Brač 2015. 

Savjetovanje je namijenjeno svima koji se bave ili imaju doticaja s upravljanjem nekretninama sukladno Zakonu o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, a to su prije svih sami upravitelji, čelnici općina, gradova i županija, stambeno-komunalne službe gradova, inspekcijske i nadzorne službe, te ostali stručnjaci iz djelatnosti upravljanja nekretninama.

U organizaciji Udruge UPRAVITELJ, turističke agencije MEDIA TURIST,  te domaćina skupa  upravitelja SCRIPEA d.o.o., u hotelu SVPETRVS u Supetar na otoku Braču, održat će se od 22. do 25. travnja 2015. godine predmetno Savjetovanje sa zanimljivim temama iz djelatnosti upravljanja nekretninama.

Pored pokrovitelja HGK, posebno ističemo zahvalu Ministarstvu gospodarstva te Ministarstvu graditeljstva i prostornoga uređenja, koje već više godina pružaju podršku u radu Udruge i unapređenju djelatnosti upravljanja nekretninama. Na tom planu, veliku nadu ove godine polažemo i u nastavak suradnje s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Na Savjetovanju teme će obraditi stalni suradnici Udruge, među kojima posebno ističemo glavnog tajnika Ustavnog suda RH dr.sc. Teodora  Antića i profesora dr.sc. Hrvoja Kačera. Nadalje, predavači će biti i predstavnici ministarstva i stručnjaci iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, kao i prezententi iz stručnih odbora Udruge UPRAVITELJ.

Zbog izuzetnog zanimanja za obradu praktičnih tema iz svakodnevnog rada upravitelja, na ovogodišnjem Savjetovanju biti će više vremena ostavljeno za četiri specijalističke radionice - pravna, tehnička, financijska i informacijska.

Okupljanje upravitelja planirano je za srijedu 22. travnja 2015. kada je predviđeno i održavanje već tradicionalne Koordinacije grado/načelnika, ovaj put iz Splitsko-dalmatinske, Zadarske, Šibensko-kninske i Dubrovačko-neretvanske županije. Nadalje, isti dan će se održati i 89. sjednica Upravnog odbora Udruge UPRAVITELJ.

U četvrtak 23. travnja, održat će se i XXVI. redovita Skupština Udruge UPRAVITELJ na koju su posebnim pozivom pozvani svi članovi Udruge jer će biti usvajan novi Statut Udruge za koji je potrebna 3/4 glasova za usvajanje. U slučaju spriječenosti, molimo ovlaštene osobe za zastupanje da pošalju zastupnike s ovjerenom punomoći.

U sklopu Savjetovanja predviđena su i dva zanimljiva izleta i bogat fakultativni sadržaj, a samu prijavu za sudjelovanje i smještaj možete izvršiti putem dalje navedenih obrazaca: