Prije 20 godina u Osijeku je osnovana UDRUGA UPRAVITELJ. Za sve one koji su se ozbiljnije bavili bilo kojim vidom upravljanja zgradama bila je to svojevrsna prekretnica jer se krenulo ka standardizaciji i uređivanju kompleksnih procesa i odnosa. Bilo je važno udružiti se i staviti na kup znanja i iskustva, definirati smjernice zajedničkog rasta i razvoja struke. Već tada, u Osijeku, osnivači UDRUGE bili su svjesni snage koju su dobili i koju će dobivati iz ovog zajedništva. I zaista, kako se pridruživao koji novi član, tako je rasla i širila se snaga i relevantnost današnje UDRUGE. 
 
Središnja svečanost na kojoj ćemo obilježiti ovaj za sve nas veliki događaj, održati će se 18. listopada 2019. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku s početkom u 11 sati.

Svečanost je u nastavku upotpunjena bogatim slavonskim fakultativnim sadržajem, dok je smještaj osiguran u hotelu Osijek. 

Očekuje se veliki odaziv članova UDRUGE, nekadašnjih začetnika ove velike priče, nadležnih institucija, eminentnih stručnjaka i suradnika sa kojima smo zajedno, u ovih proteklih 20 godina, krojili put UDRUGE.

U želji da ovaj lijepi jubilej obilježimo, pripremili smo Monografiju Udruge – svojevrsno svjedočanstvo o tome kako je nastala, rasla i stasala. Knjiga će biti predstavljena i primjerci podijeljeni na Svečanoj Skupštini.

PROGRAM SKUPA I SVEČANOSTI U HNK OSIJEK

Rezervacijski list za smještaj i fakultativni sadržaj nalaze se niže:

Rezervacijski list - hotel Osijek
Fakultatini sadržja - petak 18.10.2019.
Fakultativni sadržaj - subota 19.10.2019.
 

Prijave za sudjelovanje potrebno je dostaviti UDRUZI do 04.10.2019. na info@udruga-upravitelj.hr