Dobro poznata i vrlo cijenjena godišnja LC Konferencija Panorama održava se ove godine dvadeseti put, a takva tradicija i dugogodišnje iskustvo obećanje su kvalitetnog sadržaja. Iako je 2020. godina donijela puno neočekivanih i vrlo kompleksnih promjena koje su itekako utjecale na poslovanje i svakodnevni rad upravitelja, ipak je pripadanje zajednici članica Udruge Upravitelj značilo podršku i kroz najteže izazove. Upravo su razmjena iskustava i suradnja ključ našeg uspjeha pa vas stoga pozivamo na sudjelovanje na LC Konferenciji Panorama 2020 online kako bismo i dalje ostali tome dosljedni i bili na izvoru relevantnih informacija.

LC Konferencija Panorama 2020 online održat će se od 22. do 25. rujna

Potpun dojam ovog događaja ostvarit će se uz pomoć najmodernije tehnologije pa će se konferencija i ovaj put održati u Hotelu Panorama ali virtualno. Program će se emitirati tijekom 4 dana uživo, a vas pozivamo da napravite virtualnu šetnju kroz sve sadržaje i kroz sva četiri dana. Bit će to izniman doživljaj i potpuno novo iskustvo.
Ove je godine sve drugačije pa će i LC Konferencija Panorama 2020 online donijeti brojna iznenađenja, ali jedno ostaje nepromijenjeno – kvalitetan, zanimljiv i raznolik sadržaj:Preporučujemo:
LC Stručne radionice svaki dan od 22. do 25. rujna
Od 15 stručnih radionica za Vas posebno izdvajamo:
  • Upravljanje stambenim zgradama
  • Izvješća unutar SPI sustava
  • Obračun plaće i drugog dohotka
  • Računovodstvo za tvrtke
 
LC KUTAK ZNANJA - pravo mjesto za konkretna pitanja i individualne konzultacije u online razgovoru sa stručnjacima LC-a. Na raspolaganju su vam cijelo vrijeme trajanja konferencije.
 
Vrijeme je brzih i značajnih digitalnih promjena, što je dobra vijest, jer najavljuje tehnološki napredak i razvoj u svim poslovnim domenama. Zato iskoristite ovu priliku za dalekosežan pogled u budućnost.
U čast 20. godišnjice konferencije u otvorenim sadržajima programa možete sudjelovati bez ikakve naknade. Potrebna je samo prijava na https://lc-panorama.com/