Dostavljamo Vam poziv Hrvatske obrtničke komore za sudjelovanje u Okruglom stolu: ''Energetska obnova višestambenih zgrada i obiteljskih kuća: pitanja i problemi iz prakse'' koje će se održati:

u srijedu, 27. svibnja 2015. godine u Velikoj dvorani Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49, Zagreb, s početkom u 10 sati.

Okrugli stol se organizira u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i tvrtkom Alfa inženjering. Kao sudionici na okruglom stolu, uz obrtnike i tvrtke koje se bave izvođenjem građevinskih radova te ostale zainteresirane, bit će prisutni predstavnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Hrvatske gospodarske komore te predstavnici tvrtki s dugogodišnjim iskustvom u certificiranju, projektiranju, izvedbi i nadzoru. Isto tako, kao sudionike očekujemo predstavnike Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, predstavnike upravitelja zgrada i Hrvatske udruge stanara i suvlasnika zgrada te druge bitne učesnike u provedbi programa energetske učinkovitosti.

Cilj održavanja ovog okruglog stola je doprinijeti što boljem i efikasnijem korištenju sredstava u programima obnove višestambenih zgrada i obiteljskih kuća. Namjera je  prepoznati otvorena pitanja koja su od najvećeg interesa za izvođače i korisnike sredstava, predložiti načine rješavanja i potaknuti mjerodavne na aktivnosti u tom smjeru.

Sudionici će dobiti priliku postaviti pitanja, dobiti stručne i praktične odgovore vezano uz prikupljena "Često postavljana pitanja".

U prilogu je poziv na okrugli stol i radni materijal s područjima i pitanjima na koja će se u prvom dijelu "pitanja i odgovora" pokušati odgovoriti:

Uz svako pitanje je navedena i institucija od koje se očekuje odgovor.

Nadamo se da ćete se odazvati ovom pozivu i sudjelovati na okruglom stolu.