U organizaciji Udruge UPRAVITELJ, LIBUSOFT CICOM d.o.o. te turističke agencije Media Turist d.o.o., a uz veliki trud i zalaganje domaćina skupa tvrtke SCRIPEA d.o.o., te pod pokroviteljstvom Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Ministarstva gospodarstva, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Grada Supetra od 22. do 25. travnja 2015. godine održano je Savjetovanje upravitelja nekretninama – Brač 2015.

Bila nam je posebna čast i zadovoljstvo pozdraviti sudjelovanje i predavanje glavnog tajnika Ustavnog suda RH gosp. Teodora Antića, načelnice u FZOEU gđe Bukarica i suradnica - gđa Rajčić, Đigaš i Gluić, profesora Hrvoja Kačera, profesorice Maje-Marije Nahod. Svakako želimo zahvaliti i ostalim predavačima gostima odnosno članovima Udruge (B.Dejanović, D.Sorić, Ž.Hrs Borković, K.Burian, M.Erceg). Također, sudjelovanje na radionicama gostiju iz FZOEU (A.Rajčić, A.Đigaš, S.Gluić), a posebno samih članova i sponzora ponovno je učinilo radionice izuzetno zanimljivim i korisnim dijelom Savjetovanja.

Preko 250 sudionika skupa + 30 sudionika na Koordinaciji grado/načelnika, znači da je ovo najbrojnije okupljanje dosad održano u organizaciji Udruge. Svakako će se pamtiti po tome, ali i po sadržaju tema, intenzivnom druženju i bogatim fakultativnim događanjima, dobrom odazivu upravitelja i sponzora, kao i odličnom vremenu.

Velika zahvala svim sudionicima i još jednom sponzorima skupa, čiji su štandovi bili odlično posjećeni i nadamo se da je ostvaren niz poslovnih kontakata. Svakako da se zaslužuje pored glavnih sponzora ALLIANZA i BRUNATE istaći i CHROMOS-SVJETLOST te I.T.V. sa bogatom ponudom na štandu.

U nastavku par fotografija a uskoro detaljnije na ovim stranicama.