Pozivamo sve zainteresirane upravitelje nekretnina za sudjelovanje na našem najvećem godišnjem događaju - izuzetno zanimljivom i sadržajnom Savjetovanju upravitelja nekretninama, koje će se održati od 18. do 21 travnja 2018. godine u Zadru, hotel Kolovare.
 
Organizatori savjetovanja - UDRUGA UPRAVITELJ, turistička agencije Mediaturist d.o.o., te dva domaćina skupa, zadarski upravitelji ZADAR-STAN d.o.o. i  STAMBENO GOSPODARSTVO TANKER d.o.o. u intenzivnoj su pripremi kvalitetnog i zanimljivog sadržaja. Svojim pokroviteljstvom i potvrdom dolaska podršku nam pruža Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja (ujedno je potvrđen i dolazak predstavnika), FZOEU, HGK i Grad Zadar kao grad domaćin.

Okupljanje upravitelja planirano je za srijedu 18. travnja 2018. u popodnevnim satima kada će se održati 104. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ. Za vrijeme Savjetovanja predviđeno je također održavanje  XXIX. redovite godišnje Skupštine UDRUGE UPRAVITELJ gdje će se ujedno birati i novo vodstvo (predsjednik) UDRUGE UPRAVITELJ, te se stoga pozivaju svi članovi da se odazovu pozivu na Skupštinu.

Ovogodišnje Savjetovanje organizirano je u nešto drugačijem rasporedu događanja uz više zajedničkih radionica, te veću mogućnost otvorene diskusije u svrhu što bolje razmjene informacija i iskustva između svih sudionika.  Upraviteljima se na taj način pruža mogućnost sudjelovanja na svim sadržajima Savjetovanja. Novost je i KUTAK ZNANJA gdje će upraviteljima biti na raspolaganju stručnjaci za individualne konzultacije (pravne, financijske, tehničke prirode).

Ponovno je iskazan vrlo veliki interes sponzorskih tvrtki, posebno ističemo dva DIJAMANT sponzora - ALUPLAST Austria GmbH i CHROMOS-SVJETLOST d.o.o.

Predviđeni program rada možete pogledati OVDJE.
 
Ukoliko planirate sudjelovati, molimo da dostavite:
 

POKROVITELJI

     
 


 

ORGANIZATORI

 


DIJAMANTNI SPONZORI

 
 

MEDIJSKI POKROVITELJ

 

 

TOP SPONZORI

 

OSTALI SPONZORI