Od osnivanja do danas UDRUGA UPRAVITELJ se je transformirala u ozbiljnu organizaciju koja danas, uz sve velike upravitelje u Hrvatskoj, okuplja ukupno 88 članova. Kroz godine intenzivnog rada UDRUGA se iskristalizirala kao snaga i znanje za mnoge segmente gospodarenja nekretninama. 
Naš entuzijazam i zahtjevnost upraviteljske djelatnosti prepoznali su mnogi eminentni stručnjaci koji nas i danas rado prate na našim skupovima i podupiru svojim znanjem kroz stručnu obradu raznih tema usko vezanih uz upraviteljstvo. To je veliki uspjeh, ali ujedno ozbiljnost i odgovornost svih članova Udruge.
Rad UDRUGE tijekom 20 ljeta obilježili smo izdavanjem Monografije u kojoj smo napravili kronološki pregled profesionalnog rada i ugodnog druženja svih ovih godina.

Vjerujući i dalje u naše članove i odgovornost svakog člana UDRUGE, ovim putem pozivamo vas na akcijsku kupnju Monografije pod nazivom '2 +1' (Kupnjom 2 Monografije, ostvarujete pravo na 1 gratis Monografiju).
*Akcija traje do 30.06.2020. godine.


Sačuvajte uspomenu na 20 godina vašeg profesionalnog angažmana i sudjelovanja u pisanju povijesti upraviteljske djelatnosti

​Monografija se može naručiti putem priložene narudžbenice.
Ispunite narudžbenicu, skenirajte i pošaljite na mail info@udruga-upravitelj.hr

NARUDŽBENICA

Sačuvajte uspomene na svoju prošlost za budućnost.