Poštovani Upravitelji, članovi Udruge,

kako bismo Vam pojasnili nove porezne razrede od 01. siječnja 2015. godine, pokazali izmjene Zakona o porezu na dohodak sa stajališta godišnjeg obračuna poreza na dohodak, objasnili novosti o obračunu poreza na dodanu vrijednost, godišnji program upravljanja i financijske izvještaje te ostale novosti koje nas očekuju u radu Upravitelja, za Vas smo pripremili radionicu - Zakonske izmjene i novosti bitne za financijsko poslovanje upravitelja. Na radionici će posebno biti obrađene važne novosti za upravitelje čiji je osnivač jedinica lokalne samouprave.

Radionica će se održati 17. prosinca 2014. godine u Hotelu „I“ u Zagrebu, a radionicu će voditi koordinatorica Odbora za financije Udruge Upravitelj – mr.sc. Katica Burian iz tvrtke LIBUSOFT CICOM d.o.o., uz potporu konzultantica tvrtke LIBUSOFT CICOM d.o.o. – Valerija Siladi,  Dijana Spitzer, Gordana Vlahović te Goradana Ratkajec.

Predviđeno trajanje radionice je od 08:30 do 15:00 sati.

U prilogu Vam donosimo:

·          Program rada Radionice

·          Prijavnicu za sudjelovanje radionici

NAPOMENA:

Cijena financijske radionice za članove Udruge je 200,00 kn + PDV po sudioniku/radionici. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane radionice.

Cijena financijske radionice za zainteresirane koji nisu članovi Udruge je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici, te se plaća unaprijed na račun Udruge Upravitelj kod Zagrebačke banke – HR0623600001101322063.

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 15.12.2014. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE.

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-509 ili e-mail udruga-upravitelj@info.hr.