22.02.2017.

U utorak, 21. veljače 2017. godine, u hotelu Panorama, Zagreb održana je 98. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ. Članovi Upravnog odbora na sjednici su obradili najaktualnije teme i doneseno je više zaključaka.

Pored usvajanja Zapisnika sa 97. sjednice,  razmatrane su slijedeće teme prema predloženom i usvojenom dnevnom redu: aktualnosti iz rada upravitelja (energetska obnova, ISO certifikacija, održana financijska radionica), priprema Skupštine i financijskog plana za 2018. Godinu, nastavljene su daljnje pripreme za nadolazeće Savjetovanje upravitelja nekretnina u Malom Lošinju sa definiranjem Programa rada, započete su pripreme za jesenski skup u Našicama. Za prijem u članstvo razmatrana je Pristupnica tvrtke K Grupa koja je iz objektivnih razloga stavljena u status čekanja.

Više u zapisniku sa sjednice niže pod linkom /PUNI zapisnik dostupan samo članovima - nakon PRIJAVE na stranicu/