U utorak, 14. prosinca 2010. godine u Zagrebu održana je 67. sjednica Upravnog odbora Udruge UPRAVITELJ na kojoj su: razmatrane aktualne teme iz rada upravitelja, analizirane održane jesenje radionice, započete pripreme za proljetno Savjetovanje Vodice 2011., te provedena procedura prijema novog člana.

Na sjednici Upravnog odbora još jednom je iskazana zahvalnost domaćinu jesenjeg skupa upravitelju ĐURO ĐAKOVIĆ STAN d.o.o. iz Slavonskog Broda za održanu Tehničku raidonicu. Također, posebno je pohvaljena i posebna Pravna radionica održana 17.11.2010. u Karlovcu, te angažman koordinatorice stručnog Odbora za pravo Brankice Dejanović i člana Odbora Marija Bugarića. Analizirani su i održani skupovi vezani za povezivanje ZK i KPU, te savjetovanje dimnjačara.

U proceduri prijema u članstvo Udruge zaprimljena je kandidatura upravitelja LIND-GRAD d.o.o. iz Zagreba, o čijem prijemu će se odlučivati na slijedećoj sjednici Upravnog odbora.

Više u zapisniku uskoro na ovim stranicama.