U petak, 15. listopada 2010. godine u hotelu SAVUS u Slavonskom Brodu održana je 66. sjednica Upravnog odbora Udruge UPRAVITELJ na kojoj su razmatrane aktualne teme iz rada upravitelja, analizirane pripreme za Tehničku radionicu, te izvršen prijem novog člana – STANO-SERVIS d.o.o. iz Slavonskog Broda. Zapisnik sa sjednice biti će uskoro na ovim stranicama, a do tada par fotografija sa sjednice.

 
Isti dan održana je i Tehnička radionica 'Unaprjeđenje upravljanja nekretninama i energetska učinkovitost zgrada' koja je privukla veliki broj upravitelja tako da je sala hotela bila puna doslovno do zadnje stolice. U ugodnoj radnoj atmosferi, kakva je gotovo uvijek u radu Udruge UPRAVITELJ, obrađeno je više tema po najavljenom programu. Zainteresiranost je bila tako velika da je dodatno uvrštena i rasprava na okruglom stolu.
 
Naravno, kao i uvijek pored radnog dijela skupa domaćin upravitelj, ĐURO ĐAKOVIĆ STAN d.o.o. (Antun Bogović i Mijo Lučić), se potrudio kao nikada do sada. Tako, od izleta iznenađenja koji su nam pripremili u četvrtak (jahanje konja, papreni čobanac, gujda na ražnju, sjajna tamburica), petak (obilska grada, samostana, galerije i tvrđave, večernja fešta i opet tamburaši), pa do subotnjeg izleta u Kutjevo (vinski podrum, 'Ljepi pogled' s 'Nehajskim bećarima' i veselicom u podne, teškim pregovorima oko domaćinstva idućeg proljeća Vodice ili Split), učinili su nezaboravnim ovaj jesenji skup i biti će teško svim budućim domaćinima da ovo dostignu i ponove.
 
Možda je najbolje da proglasimo okupljanje svake jeseni kod Tunje. Hvala puno i hotelu SAVUS (Ivanu, Vlasti i svima ostalima).
 
Još jednom veliko hvala domaćinima, pozdrav svima koji su bili i zamolba da u Udrugu dostave zanimljive fotografije, doživljaje i svoje utiske.