Objavljeno 09.07.2019.
 
U utorak, 09. srpnja 2019. godine, u hotelu Panorama u Zagrebu održana je 110. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ. Članovi Upravnog odbora na sjednici su prokomentirali najaktualnije teme prema pripremljenom i usvojenom Dnevnom redu. Na sjednici je odabran novi predsjednik Upravnog odbora gosp. Joško Šupe iz upraviteljske tvrtke Biro-stan upravljanje d.o.o., Šibenik. Posebna pažnja i veći dio vremena posvećen je pripremi Svečane skupštine povodom obilježavanja jubileja 20 godina UDRUGE, koja će se održati 18.10.2019. u HNK Osijek.
Pored usvajanja Zapisnika sa 109. sjednice,  razmatrane i raspravljanje su slijedeće teme prema predloženom i usvojenom Dnevnom redu:
energetska obnova zgrada-novi pozivi i kašnjenje u isplatama, UDRUGA kao član Povjerenstva pri MGIPU za Nacrt prijedloga Zakona o upravljanju i održavanju zgrada-službena odluka o imenovanju članova, otkaz članstva MB objekti d.o.o. Izvršen je izbor predsjednika Upravnog odbora, odrađene su detaljne pripreme Jesenskog skupa i svečane Skupštine povodom 20 godina UDRUGE UPRAVITELJ (18.10.2019.,Osijek), započete su pripreme Savjetovanja upravitelja - Rab 2020.
 
Više u zapisniku sa sjednice uskoro na ovim stranicama.