U utorak, 11. prosinca 2018. godine, u hotelu Panorama u Zagrebu održana je 107. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ. Članovi Upravnog odbora na sjednici su obradili najaktualnije teme prema pripremljenom Dnevnom redu, a prije same sjednice održan je ujedno prvi radni sastanak u svrhu pripreme monografije  kojom ćemo obilježiti 20 godina rada i postojanja UDRUGE UPRAVITELJ.
 
Pored usvajanja Zapisnika sa 106. sjednice,  razmatrane i raspravljanje su slijedeće teme prema predloženom i usvojenom dnevnom redu:
energetska obnova zgrada (uz sudjelovanje predstavnika Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost) sudjelovanje na Posvetu (savjetovanju) u Portorožu, financijska radionica, ISO audit, sponzorski paketi Hvar 2019, doseg dogovora u pripremi monografije.
Započete su konkretnije pripreme Savjetovanja upravitelja nekretninama – Hvar 2019. (definirane su teme i okvirni program). U redovno članstvo UDRUGE primljena je upraviteljska tvrtka Krakom d.o.o. iz Krapine