10.07.2018.
 
U utorak, 10. srpnja 2018. godine, u Zagrebu u hotelu PANORAMA, održana je 105. sjednica Upravnog odbora UDRUGE UPRAVITELJ. Članovi Upravnog odbora na sjednici su obradili najaktualnije teme prema pripremljenom i usvojenom Dnevnom redu, prokomentirane su najaktualnije teme, a doneseno je i više zaključaka.
Pored usvajanja Zapisnika sa 104. sjednice,  obrađene su slijedeće teme: energetska obnova zgrada, održana financijsko-tehnička radionica u lipnju, predstavljen je Poziv Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta za sufinanciranje uvođenja ISO normi, razmotreni su prijedlozi novog, odsnosno drugačijeg funkcioniranja UDRUGE, predstavljene su i nastavljene pripreme za jesenski skup upravitelja u Mariji Bistrici, te su ujedno započete pripreme za Savjetovanje upravitelja nekretnina-Hvar 2018.  
Za prijem u članstvo razmatrana je Pristupnica tvrtke Mediterraneo d.o.o. iz Zagreba. Pristupnica i ostala dostavljena dokumentacija dodatno će se razmotriti do sljedeće 106. sjednice u Marii Bistrici, kada će se odlučivati o prijemu.
 
Više u zapisniku sa sjednice uskoro na ovim stranicama.