Datum objave: 03.05.2017.
U organizaciji UDRUGE UPRAVITELJ, tvrtke LIBUSOFT CICOM d.o.o., turističke agencije Media Turist d.o.o., uz trud i zalaganje domaćina skupa tvrtke Kany d.o.o., te pod pokroviteljstvom Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Hrvatske gospodarske komore i Grada Malog Lošinja od 26. do 29. travnja 2017. godine održano je Savjetovanje upravitelja nekretninama – Mali Lošinj 2017., na kojem je sudjelovalo preko 260 sudionika i još jednom potvrdilo svoju snagu okupljanja povezane struke na jednom mjestu.
 
Savjetovanju je nazočio veliki broj upravitelja iz područja cijele Hrvatske, točnije 57 tvrtki upravitelja, kao i 37 sponzorskih tvrtki koje iz godine u godinu poklanjaju sve veću pažnju našim skupovima, što vjerujemo rezultira vrlo kvalitetnom poslovnom suradnjom.
 
Bila nam je posebna čast i zadovoljstvo primiti u znak otvorenja Savjetovanja podršku Grada Malog Lošinja, kroz pozdravne riječi gradonačelnice gđe Ane Kučić. Posebnu zahvalu na sudjelovanju i izlaganju upućujemo prof.dr.sc. Hrvoju Kačeru, doc.dr.sc. Maji-Mariji Nahod, doc.dr.sc. Domagoju Bebiću, dr.sc. Elviri Milvić Budeš, gđi Ireni Križ Šelendić iz Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, predstavnicima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, gđi Petre Papić iz Agencije za zaštitu osobnih podataka, gosp. Željku Skendera, ovlaštenom revidentu protupožarne zaštite, te LC konzultantima Vedranu Vukobratu i Gordani Vlahović.
 
Nakon plenarnog dijela Savjetovanja održane su i četiri specijalističke radionice (pravna, tehnička, informacijska i financijska) putem kojih su se još detaljnije obradile stručne teme koje su trenutno najaktualnije u upraviteljskoj praksi, uz predstavljanje novosti, trendova i mogućnosti koje upraviteljima stoje na raspolaganju, kao i zakonskih zahtjeva koje im predstoje u radu.
 
U sklopu Savjetovanja održana je također 99. Sjednica Upravnog odbora kao i 28. redovita godišnja Skupština UDRUGE UPRAVITELJ.
 
Nakon radnog dijela sudionici su se u nastavku družili kroz ponovno bogati fakultativni sadržaj, te upoznali sve ljepote i znamenitosti Malog Lošinja i otoka Suska.
 
U nastavku donosimo nekoliko fotografija sa Savjetovanja: