Datum objave: 19.12.2016.

U utorak, 13. prosinca 2016. godine, UDRUGA UPRAVITELJ gostovala je na Građevinskom fakultetu u Zagrebu kako bi nastavila dosadašnju uspješnu suradnju, te prije svega svojim iskustvom i primjerima iz prakse potpomogla rad mladih, budućih  inženjera i možebitnih upravitelja.

Studentima je kroz dvosatno predavanje prezentirana upraviteljska djelatnost, što upravitelji rade, koji je opseg njihovog posla, izazovi s kojim se svakodnevno susreću, budućnost upraviteljske djelatnosti, te shodno tome i potrebna znanja inženjera kako bi se uspješno bavili ovim zahtjevnim poslom. Istaknuta je vrlo dobra organiziranost upravitelja preko UDRUGE UPRAVITELJ, važnost skupova i savjetovanja upravitelja na kojima u proteklih nekoliko godina vrlo aktivno sudjeluju i predstavnici Građevinskog fakulteta.

Uz praćenje međunarodnih iskustava kroz pisane materijale i izlaganja naših suradnika na samim skupovima, naglašena je prednost korištenja novih tehnologija i višestrukih mogućnosti koje kao takve pružaju upraviteljima.

Kao važan sadašnji, ali i budući trend na upraviteljskom terenu, prezentirani su primjeri uspješne provedbe energetske obnove zgrada kao i realizacija korištenja sufinanciranja za provedbu istih.