Sve je spremno za Savjetovanje upravitelja nekretnina- Mali Lošinj 2017. Broj prijava ponovno premašuje brojku od prošle godine, te tako očekujemo blizu 300 sudionika Savjetovanja.
 
Pripremljene su vrlo aktualne i zanimljive teme korisne za svakodnevni rad i izazove upravitelja. U prvom redu tu je uvijek snažna pravna struka, zatim kompletna problematika sufinanciranja energetske obnove zgrada, protupožarna zaštita, novi trendovi u procesima nabave radova, važnost dobrih marketinških aktivnosti uz korištenje komunikacijskih kanala današnjice, zaštita osobnih podataka, studije slučaja Dva lica grada i još mnogo toga.

Za vrijeme trajanja Savjetovanja održati će se sjednica Upravnog odbora, zatim XXVIII. redovita godišnja Skupština UDRUGE, Okrugli stol - Konzultacije o provođenju postupaka nabave za prijavitelje prema Javnom pozivu za energetsku obnovu višestambenih zgrada, kao i Okrugli stol sa top sponzorima Savjetovanja.

Našu zahtjevnu upraviteljsku djelatnost svojim odazivom, pokroviteljstvom i najavljenim sudjelovanjem ponovno podupire Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, HGK, Građevinski fakultet, Grad Mali Lošinj kao grad domaćin, te PRO-GRDANJA kao medijski pokrovitelj.
 
Ovogodišnje Savjetovanje ponovno će na jednom mjestu okupiti značajan broj kako upravitelja, tako i eminentnih predavača te sponzorskih tvrtki različitih djelatnosti, što je pokazatelj kvalitete i ozbiljnosti rada UDRUGE, a ujedno i daljnji poticaj unapređenja upraviteljske djelatnosti.
 
Vjerujemo da je pred nama još jedno izuzetno korisno i uvijek ugodno druženje, ovog proljeća u prelijepom Malom Lošinju, u hotelu Aurora smještenom u samoj Sunčanoj uvali.

Sve informacije možete pogledati u nastavk:
 
PROGRAM RADA

PRIJAVNI KUPON

REZERVACIJSKI LIST

FAKULTATIVNI SADRŽAJ
POZIV ZA SKUPŠTINU 

PUNOMOĆ ZA ZASTUPANJE NA SKUPŠTINI 

POZIV NA DOSTAVU MATERIJALA - IZ PRAKSE UPRAVITELJA (22)