U organizaciji Udruge UPRAVITELJ, turističke agencije RTA i domaćina skupa, upravitelja JU STANOUPRAVA Bihać, u hotelu OPAL Exlusive **** u Bihaću će se 21.- 22. listopada 2011. godine održat susret upravitelja BiH i RH sa zanimljivim temama iz djelatnosti upravljanja nekretninama.

Delegacija Udruge, turističke agencije i domaćina skupa na čelu s direktorom Adnanom Sabljakovićem, jučer, 28.07.2011. godine, obišla je sve lokalitete u Bihaću, te će u narednom periodu pripremiti Program rada skupa. Okupljanje upravitelja planirano je za četvrtak 20. a održavanje 71. sjednice Upravnog odbora Udruge UPRAVITELJ za petak, 21. listopada 2011. godine.

Nakon sjednice Upravnog odbora održat će se stručni dio skupa s obradom planiranih tema i razmjenom iskustava upravitelja, te obilazak grada Bihaća. Navečer je planirana večera u restoranu SLAP uz 'bosanski dernek'.

Zanimljiv izlet u okolicu Bihaća (dolina Une, Martin Brod, Kulen Vakufa) predviđen je za subotu 22. listopada 2011. godine.

PROGRAM RADA DOGAĐANJA
REZERVACIJSKI LIST - PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE