U organizaciji Udruge UPRAVITELJ, a uz veliki trud i zalaganje domaćina skupa tvrtke LIBUSOFT CICOM d.o.o. iz Zagreba, te upravitelja RIJEKA STAN d.o.o. i ST.SERVIS CENTAROPREMA d.o.o. iz Rijeke, te pod pokroviteljstvom Grada Krka, Općine Baška, Općine Punat i HGK u Baški je od 20. do 22. svibnja 2010. godine održano Savjetovanje upravitelja nekretninama. Preko 200 sudionika skupa učinili su još jedno savjetovanje nezaboravnim po bogatom sadržaju tema, intenzivnom druženju, odličnim uvjetima za rad i smještaj, kao i solidnom vremenu. Baška će ostati zabilježena i po izboru gospodina Tomislava Štimca za novog predsjednika Udruge na mandat od 4 godine.

Velika zahvala svim sudionicima i još jednom sponzorima skupa, čiji su štandovi bili odlično posjećeni i nadamo se ostvareno niz poslovnih kontakata.

Nekoliko fotki koje dočaravaju događanja na skupu.

Veseli upravitelji plešu

Domaćini režu tortu

Red za slikanje s Marinom

Za subotnje izletnike i obećani zalazak sunca - 'zaboravi godine i poljubi me'

Savjetovanje je bilo i medijski popraćeno. Izvadak iz NOVOG LISTA od 21.05.2010.

Članak na stranicama Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja možete pročitati na ovom linku (kliknite na sliku).