Poštovani članovi Udruge,

dana 08. studenog 2013. godine zaprimili smo službeni poziv na sastanak od Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja na temu Nacrt programa energetske obnove stambenih zgrada. Sastanku u Ministarstvu prisustvovat će pozvani predstavnici Udruge, koji će prezentirati zaključke s dalje navedene radionice.

Kako bi i Upravitelji stambenih zgrada na navedenom sastanku mogli dati svoje komentare i prijedloge na Program energetske obnove stambenih zgrada, odlučili smo održati radionicu na ovu temu. Radionica je zamišljena kroz dvije rasprave, nakon kojih će se zaključci prezentirati i pismeno i usmeno Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja.

Radionica će se održati 22. studenog 2013. godine u Hotelu Four Points by Sheraton Panorama u Zagrebu, a radionicu će voditi naša istaknuta suradnica Ana Pavičić-Kaselj iz Instituta za razvoj i međunarodne odnose. Predviđeno trajanje radionice je od 10 do 15 sati.

Sudjelovanje na radionici je bez plaćanja kotizacije, osim minimalnih materijalnih troškova (radni materijali, radni ručak i osvježenje) u iznosu od 100,00 kn + PDV, što će biti fakturirano nakon održane radionice.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane članove Udruge da nam se pridruže na ovoj radionici kako bismo došli do što kvalitetnijih ideja i zaključaka vezanih uz Program energetske obnove stambenih zgrada te ujedno nastavili najavljenu radionicu sa jesenskog Savjetovanja upravitelja nekretninama iz Otočca.

U prilogu Vam donosimo:

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 20. studenog izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE, koju nam možete vratiti na fax broj 01/65 99 512.