Dragi naši upravitelji, predavači, sponzori i prijatelji Udruge i djelatnosti upravljanja,

obavještavamo vas kako će se Savjetovanje upravitelja nekretninama održati u periodu

od 20. do 23.10.2021.

Vidimo se na našem najvećem i najdražem godišnjem skupu!

Savjetovanje upravitelja nekretninama, naš najveći godišnji događaj, i ove će godine donijeti cijeli niz aktualnih zanimljivosti i pružiti priliku za druženje i razmjenu iskustava s kolegama i stručnjacima. Pripreme su u punom jeku te su prijave već započele. Ove godine Savjetovanje upravitelja održat će se u periodu od 20. do 23. listopada 2021., u Hotelu Padova, Grad Rab.

Okupljanje upravitelja u hotelu Padova planirano je za srijedu 20. listopada 2021. godine u popodnevnim satima, kada će se održati 124. sjednica Upravnog odbora UDRUGE. Za vrijeme Savjetovanja, u četvrtak 21. listopada održat će se XXXII. redovita godišnja Skupština UDRUGE.

Organizatori savjetovanja UDRUGA UPRAVITELJ i turistička agencija Euro ASAP Tours d.o.o. pripremaju atraktivan i stručan program koji vas očekuje: brojna stručna izlaganja, prezentacije i teme, a sudionici će ponovno imati priliku aktivno se uključiti kroz otvorene diskusije i panel rasprave.
Također, očekuju Vas konstruktivna i sadržajna izlaganja sponzorskih tvrtki koje nas već godinama prate i podupiru na našim događanjima.

Za one koji neće biti u mogućnosti pridružiti nam se na ovogodišnjem Savjetovanju biti će kao i prijašnje godine omogućen live prijenos.

Za sudjelovanje na Savjetovanju upravitelja na potrebno je imati digitalnu COVID potvrdu:

• Dokaz o cijepljenju protiv bolesti COVID-19
  • Potvrda o preboljenju bolesti COVID-19 u proteklih 6 mjeseci
  • Negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa, ne stariji od 24 sata od dolaska u Hotel

Rezervirajte termin u svojem kalendaru i vidimo se na sunčanom Rabu!

Program rada pogledajte OVDJE.

Ukoliko planirate sudjelovati, molimo dostavite:

POKROVITELJI:

ZLATNI SPONZOR: