Ostalo je samo sedam dana do glavnog upraviteljskog događaja ove godine. Odličan odaziv učinio je da su sve sobe u hotelu OMORIKA već popunjene. No, za one koji će se tek sada odlučiti za dolazak, iz turističke agencije RTA, daju obećanje da će sve naknadne rezervacije prihvatiti i osigurati smještaj u drugim hotelima u Crikvenici.

S današnjim danom broj prijavljenih sudionika je preko 250 (čelnika JLS, upravitelja, predavača, sponzora, organizatora, …), za događanja na Savjetovanju koja ukratko možemo još jednom nabrojati:
·         Koordinacija grado/načelnika i učinkovita organizacija JLS (s deset tematskih cjelina),
·         84.sjednica Upravnog odbora Udruge UPRAVITELJ i prijem novih članova,
·         Savjetovanje upravitelja nekretninama (deset stručnih tema i uglednih predavača, osam sponzorskih prezentacija),
·         XXV. redovita godišnja Skupština Udruge UPRAVITELJ (financijski izvještaj i reizbor tijela),
·         Sastanak korisnika USZ programa (s obradom i prezentaciojom dvanaest tema informatičke podrške za upravitelje),
·         Pravna, Tehnička, Financijska i Informacijska radionica (s ukupno 18 aktualnih tema iz svakodnevnog poslovanja upravitelja),
·         Fakultativni sadržaji (bogat izbor za što bolje upoznavanje domaćina, Crikvenice i okolice).
Allianz priprema nagradnu igru za koju je nagradni kupon Vaša vizit karta – ne zaboravite je ponijeti u Crikvenicu.

Prijavu za sudjelovanje i smještaj možete izvršiti putem dalje navedih obrazaca: