Datum objave: 18.10.2017.

Kako smo i najavljivali, od 12.10. do 14.10.2017. u Našicama u hotelu Park, uspješno je održan ovogodišnji jesenski skup upravitelja.
 
U organizaciji UDRUGE UPRAVITELJ, tvrtke LIBUSOFT CICOM d.o.o., turističke agencije Media Turist d.o.o., te uz podršku domaćina skupa tvrtke Prva nekretnina d.o.o., kao i Grada Našica bio je to još jedan iznimno posjećen jesenski skup upravitelja.
 
Dodatnu važnost skupu i podršku upraviteljskom radu pridonio je dolazak većeg broja predstavnika Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja te Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost kako bi upraviteljima još jednom skrenuli pažnju na sve važne elemente uspješne provedbe energetske obnove zgrada i dali odgovore na pitanja i probleme sa kojima se upravitelji susreću.
 
Jedna od glavnih i aktualnijih tema, koja je bila popraćena i sa velikim interesom medija, bila je svakako daljnja energetska obnova višestambenih zgrada, te svi operativni koraci koji se odvijaju momentalno na tom području budući je vrlo velikom broju zgrada po posljednjem pozivu odobreno sufinanciranje energetske obnove iz sredstava EU.
 
Ujedno, nastavili smo daljnju raspravu suradnje i boljeg razumijevanja dimnjačarske I upraviteljske djelatnosti, upoznali smo se sa novostima u Ovršnom zakonu, kao i određenim problemima koji se tiču Kućnog reda u višestambenim zgradama.
 
Na ovogodišnji jesenskom skupu sudjelovalo je više od 130 sudionika.

U nastavku donosimo nekoliko fotografija.